Mevludedamgaci Selam kızlar, 9+0 haftaligim ve karnim şişmiş gibi hissediyorum sizde durumlar nasıl karnıniz ne zaman büyümeye başladı 🤗
merveees Mevludedamgaci bende 9+6 yım benim de şiş ama bence bebek şişliği değildir daha çok erken değil mi 😁
Cylnsms Mevludedamgaci ben 15.haftamdayim henüz hamile olduğum anlaşılmiyor ben de öyle hissetmiyorum. Sanki çok yemek yemişim de göbeğim şişmiş gibi duruyor sadece 🤭😊
EylulHifaa Mevludedamgaci merveees Cylnsms o haftalarda gazdan kaynaklı şişmeler oluyor genelde de yemek yedikten sonra oluyor tam anlamıyla 17.18.19 o civarlarda çok yavaş yavaş çıkmaya başlıyor
Duygu0621 merveees birde adet görmediğiniz için şişkinlik olur , daha erken karnınız çıkar 15 haftalardan sonra
Mevludedamgaci Cylnsms aslında bulantılardan dolayı çok yemek de yiyemiyorum ama yinede şiş anlam veremedim😅
Handan_65 Mevludedamgaci Bizde 14 hafta olduk yavaş yavaş büyümeye başladı kabızlık da şişkinlik yapıyor bu arada
asena9 Mevludedamgaci ilk hamileliğim, 17. haftadan sonra hafif belirginleşmeye başladı şuan 20. haftayı yarıladık belli oluyor baya 😂
Sehryeseyda 31 . Haftaya kadar sadece simit bölgem çıktı ve kimse hamile olduğuma inanmadı yavaş yavaş öne çıkan karnım 36. Haftada aa kaç aylık 5-6 aylık galiba diyorlar
Minnakkurabiyeveannesi27 Mevludedamgaci bende 9+1 im kuzum benim de karnım da şişlik var ama onlar bebek değil bence bizim gobusler 😂😂🤭🤭
Mevludedamgaci Minnakkurabiyeveannesi27 😅😅 ben inanmak istemiyorum göbek olduguna sanırım canım, nerde yaşıyorsun aynı haftadayız ne güzel 🤗