lara2605 Kuzum ben 4 yıldır evliyim evlendim ilk 2 yıl devlet hastanesne gittim hiç sorunun yok eşinde de problem yok gebe kalabilirsin dediler sürekli doktora gittim adetlerim cok duzensizdi ilaç dahi vermediler. Neyse ben gitmeyi bıraktkö devlet Hastanesi’ne agustos ayında eşimle karar aldık tedaviye baslayalım diye Niğde de özel kliniği olan Murat Özdil diye bir doktora gittik polikistik yumurta tembelliği oldugunu soyledi aslında bir yöne yıkıldım sözde hiç bir şeyim yoktu devlet Hastanesi’ne göre. Neyse doktorum bana primolut-n verdi ondan sonra adet gordum ordaki doktor size Niğde cok uzak diye konya da novafertil tüp bebek merkezine yönlendirdi bizi. Agustos sonunda ise femara ilacına başladım kullandım bitirdim. Kontrole gittik sol tarafta 2 yumurtan gelişmiş dedi 14.5 m ile 16.5 m arasında gun aşırı ilişki yaşadık 20sinde ise adet tarihim addet görmezsen gebelik testi yapacagım. Adet gorur isem tekrar gidicem bu süreçler cok zorlu hep endişe ediyorum inşallah hayr olur bu süreç bizim için