Eylem_kaya07 Valla domates peynir ekmek yiyorum evde kimse olmadığı için kaynanamla tekiz canımız çekmiyor. Ama bugün görümcem onlar evde kızartma falan yaparız büyük ihtimalle, 😂
Mavi34 Nigarhacizade Bende pirilam icmezsemhergun 2 3 kez çıkarırım.o biraz hafifletiyor 2 3 günde bir çıkarıyorum ne denediysem fayda etmedi. Birde üstüne mide yapmaları eklendi
Nigarhacizade Mavi34 Ama aşırı zayıflamak da istemiyorum. Yüzüm çok kötü düşüyor, vücudumda tek dolgun yer karnım. o da zaten her gören "“karnın ne ufak diyor😒"En sinir olduğum şey. Ne yapayım yani. Ya da “ay çok zayıflamışsın sen hiç hamile gibi değilsin”. Sanki hamilelerin alnına yazılmış iri karın, fazlaca kilo. Kilo alana da "aman şişmişsin"diyorlar. Zaten kusuyorum kardeşim uzak durun😹
Elfelf475 Birfidan İstinye sahil ☺️ sabah işe giderken eşim bırakıyor yürüyüş yapıp minibüsle eve ama eylulden sonra toplu taşımalar aşısız almıyor eylüle kadar yürürüz sanırım hayattaki şansım 😂
Dilekcnkn Birfidan 😂😂😂 valla iş başa düşünce kalkıp yapıyorsun ama ondan önce motivasyonun çok iyi olması lazım 😂😂
Mavi34 Nigarhacizade Ayy bırak ne derlerse desinler hem.iilo almamak ufak karin bence çokta güzel.birsey yeterki bebek sağlıklı olsun
Nigarhacizade Mavi34 bence de yani😒Bebeğim sağlıklı olsun esas. İnsanlar işte😑. O kadar böyle konuşuyorlar ki, her ultrasona gitdiğimde baya korkuyorum. Acaba ne diycek diye.🥺❤️
Arzuaksumom Canım bir şey istemiyor 7 de uyandım sadece su içtim iştah yok zorla yesem midem bulanıyor 🙄
Halimea Birfidan bende dün aksama pogaca yapmıstım sabah onu yedim yanına süt zeytin domates salatalık 🤗
Merve_0109 Birfidan günlük canım ne istersen onu iyiyorum eşim işe gittiği için evde tekim öyle ekmek arası falan iyiyorum
aysekmral Birfidan tost domates salatalık yanına sallama cay bazen peynırlı yumurta kırıyorum bazende patates kızartıp ekmegın arasına patso gıbı ☺️ öyle haşlanmiş yumurta cok nadır kokuyo bana
Mom51122 Birfidan 3 adet ceviz, ballı süt, haşlama yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık iştahım baştan beri çok açık benim.
Asdfjsjdkks Birfidan kaşarlı yumurtada, patatesli yumurta, bazen yumurta haşlayıp ekmek arası yiyorum 😂 bele