Birfidan Kahvaltı yaptınızmı arkadaşlar ben üşeniyorum ne yesem bilmiyorum sizler ne yiyorsunuz sabahları
Dilekcnkn Birfidan Valla bu aralar bal kaymağa sardım , ama krep , haşlama yumurta , tavada yumurta, patatesli yumurta, hamur kızartması , sigara böreği öyle karışık kuruşuk yiyorum , peynir vazgeçilmezim zaten 😂😂
Nigarhacizade Birfidan Ben kahvaltı yapamıyorum, sabah kalkıyorum su içiyorum, sonra da bir şeyler atıyorum ağzıma domates peynir gibi. Ama iş için kapıdan daha çıkar-çıkmaz hemen yediklerim geri geliyor. Kusmak ne iğrenç bir şey ya 😑O yüzden kahvaltılık bir şey gitmiyor, gidemiyor mideme. Öğlene kadar su içsem çıkıyor 😑
Milkshakee Hahahshdhhr siz patates haşlayıp yiyin bana çok iyi geliyordu ilk zamanlarda tuzda dökün biraz ☺️ Birfidan yumurta haslicam şimdi bende ☺️
Hahahshdhhr Hiç birsey 😔hamıle olduğumdan beri iştah denilen bişey kalmadı 6 haftalık oldum midem bulanmıyor ama yıyesım gelmiyor 😔
Dilekcnkn Birfidan 😂😂😂 valla iş başa düşünce kalkıp yapıyorsun ama ondan önce motivasyonun çok iyi olması lazım 😂😂
zeynepin_annesiiii Birfidan krep yaptın çok ağır geldi nedense . Son aylar ya gitmiyo hiç bişey eşim de işte h Kahvaltı yapmaz zaten
Nigarhacizade Mavi34 bende 6cı ayımdayım neredeyse ama gitmiyor. Her gün olmasa da, mutlaka haftanın 4günü kusuyorum🥺midem bulanıyor ve aşırı iştahsızım
Mavi34 Birfidan hic sorma her Gece 2 pirilam içiyorum.ona rağmen bitmedi belliki doğuma kadar gecmeyecek
Belacivciv Birfidan Valla allah ne verdiyse yiyebildiğim kadar yiyorum. Reçelli, ballı ekmeğe sardım bu ara 🌝
Mavi34 Nigarhacizade Bende pirilam icmezsemhergun 2 3 kez çıkarırım.o biraz hafifletiyor 2 3 günde bir çıkarıyorum ne denediysem fayda etmedi. Birde üstüne mide yapmaları eklendi
Allahneverdiysee Annem sıcak ekmek yapmıştı onla birlikte muhlama ,yağ ,pekmez yedim😅 sağlıksız oldu bugğn kaçamak olsun dedim
Elfelf475 Birfidan sabah tostumu suyumu alıp 1 saat yürüyüş ve kahvaltı molası 😁 evde olunca 2 haftadır sıkılmıştım kahvaltıdan özellikle yumurtadan 🤦🏻♀️