History86 History86 2-prensesannesiii benimde ilk doğumda hafif hafif geldi anlamamıştım sancılar vurunca gittim 4 cm di
Matmazel_ Gitme evde bekle sancını dakikalarını tut 5dk ya ınınce gıt ben ilçede oturuyorum 5dk ya düşünce gıttım sancım düşünün hastane kapısına geldim başladı doğrum girdim 1saatte doğurdum
History86 Matmazel_ ayyy inşallah senin gibi olsun istiyorum bende bütün diretmem o yüzden ..hastanede çekmek istemiyorum
Glsm_1 History86 aynen yinede gitmelisinz suyun azlığı da enfeksiyona sebep oluyor bende öyle olmuştu gitmedim az az geliyor diye doktor acil sezeryana aldı tuvalate falan oturdukca sızıntı şeklinde gitmiş. Doktora gidin o bakar zaten suyun iyider yada azalmış der
History86 Glsm_1 gidicem zaten canım..sancım da var zaten ama şiddetli değil evin içinde geziniyorum..daha önce ki dogumumda da aynen böyle oldu hastaneye gittik sonra bir iki saat sonra birden suyum boşaldı tamamen ..şuan sızıntı yok gibi..iki kez çamaşır değiştirdim az az iki kez geldi yani
Vera18 History86 tamamen suyunuz gelmediyse bebek hareketlerini hissediyorsanız biraz takipte kalın. Ablam suyu az gelince hemen gitti doktor göndermedi de tekrar 1 gün boyunca suni sancıyla mahvoldu ne bişey yedirdiler ne bişey içirdiler doğum yapacak hali kalmamıştı bir sürü de dikişi oldu malesef.
History86 Vera18 aynen canım eminim suyum tamamen gelmedi..az az iki kez geldi..korkumdan gitmiyorum bende işte .bebegi hissediyorum baskı yapıyor sertleşiyor toplanıyor sanırım sağlıklı olduğu anlamına geliyor
History86 Tam açıklık ile hastaneye gelmişim ben epidural istiyorum diye koşa koşa özele geldim.hemen doğumhaneye alındım vakit yok dediler.40 dk falan sürdü hastaneye girmem ve doğurmam.iyiyim şükür bebeğim kucağımda emziriyorum ❤️