Edera sena26 ya benim korkularım var 22 eylül tahmini doğum tarihi bebeğin ama o zaman a kadar doğuramazsam hastanede kendileri doğurtturuyormuş ve öyşe olmasını da istemem 😶🌫️
sena26 Edera benimde 23 eylul. Bence baslattirma bana da aynisini söylediler bebegin kilosu benim biraz onde diye
sena26 Edera niye baslatiyorlar kabul etme kendi sancini beklemeni tavsiye ederim yinede sen bilirsin tabiki. Bebek anne karninda kaldığı sürece 1 hafta bile olsa cok kıymetli derler. saglik problemi bisey olmadigi surece ben oyle düşünüyorum izin vermem
Edera sena26 ama denin maşallahın var ya nasıl bu kadar iri oldu bebeğin biz daha geçen hafta öğrendiğimde 2 buçuk kg du
sena26 ya ben muz pekmez sut bunlar kilo yapti galiba😊 ve burdaki doktorlara gore buyuk bebek belki erken baslatttiririz diyor ne alakaysa. doğsa doğsa zaten 3500 3800 anca olur o tarihe kadar.
Edera İşte bende o tarihe kadar kendi gelsin istiyorum suni sancısız doğal inşallah o tarihe kadar suyum falan gelirde kendiliğinden gelişir doğum
sena26 Edera burda sezeryan yapılmıyor malesef hayati durum söz konusu olmadığı sürece. Mecburen normal.😀 Ha sorsalar yinede normal isterdim o ayrı.