• Gündem
  • SMA hastasi Arel'in durumu kötüye gidiyormuş

Arele destek ıcın AREL yazıp 2735 sms atarak 20 tl destek olabılırsıniz
daha fazla destek olmak ısteyenler @areleumutol sayfasından iban bılgılerını goruntuleyebılır
arel cok bekledi anca yolun yarısı tamamlandi lütfen arel bu haldeyken duyarsız olmayın durumu kötüye gidiyormus empati yapın lütfen yardımda bulunanlar yazabılırmı🙏

Adminler lütfen basligi sabitleyebilir misiniz acaba? Boylece daha cok arkadasimiz görüp yardimda bulunabilir.

Bebegin halini gormek isteyenler instagram’dan son attiklari videoyu izleyebilir. Insanin ici parcalaniyor, beni kurtarin der gibi bakiyor. Lutfen bir kahve, bir cay parasi olsun bagislayalim. Videoyu izlerseniz ne demek istedigimi anlayacaksiniz.

Uyumayan arkadaslar lutfen destek olalim basligimiza.

ExpatMom arele umut olalım arkadaşlar atacağımız para bizi eksiltmez ama Areli yaşatır 🙏🙏🙏

ExpatMom yanılıyor olabilirim bi hafta önce @Sonia isimli kullanıcı ibanını paylaşmıştı. Buraya bırakayım. Yardım etmek isteyenler teyit edip edebilirler diye düşünüyorum. Şu mesaj paylaşılmıştı :
    Arel SMA Tip 1 ölümcül kas hastası. Yaşaması için sizin yardımınıza çok ihtiyacı var.
    Arele yardım etmek için valilik izinli İbanına para göndere bilirsiniz.
    Alıcı: Dilek Özbey
    TR060001002577815727835006

İbanın valilik izinli olduğunu www.areleumutol.com sitesinden öğrene bilirsiniz.
    Arele Turkcell den SMS göndererek de yardım ede bilirsiniz. 1 SMS 20 ₺ -dir.
    AREL yazıp 2735 -e mesaj gönderin.
    (Yardım yaptığınızı burayada yaptım yazarsanız bende Annesine gönderirim morel oluyor çünkü)
    Şimdiden herkese teşekkürler 🙏🏻🙏🏻Aynen

Annenaz üstte kalsın anneler lütfen görün bu postu hepimizin evladı var sms ile el uzatalım arele lütfen çocuğumuza harçlık veriyomuş gibi nolursunuz yardım edin kampanyası 60 lara yakınmış hadi siz ve çevrenizde kim varsa sadakamız olsun yavruya nolur