Cny34 Cansucys anladım , ya kontrolde de ebeleri cok göremiyorum nst cekimi yaptım ama orda bile gelip giden kimse olmadı ki sorayım bi takmaya bi çıkarmaya geldi fırsat bile bulamadım cok çabuk gitti
Cny34 Cansucys ya valla cok kararsızım ne yapıcaz hiç bilmiyorum 😀😀 özelde parası 6,500-7000 arası olacak bide cok karışığımmmm😂😂😂
Cansucys Cny34 ben bugün odaları sordum tek kişi kalıyormuş ama yoğun olunca bir iki saat kalıp giden vakaları alıyoruz sonra onlar gidiyor yine yalnız kalıyorsunuz dediler
Cny34 Cansucys teşekkürler yani orda odalar nerde var acaba cok küçük gibi kadın doğum yeri 😅😅yada kaç oda var acaba
Cny34 Cansucys bende arka tarafa gemiştim bi 102-103-104 falan yazıyor ama odalar mı bilmşyorum öyleyse 4-5 oda anca vardır 😃😃
Cny34 Cansucys tamam Rize’ye geldim valla baya ilgili arastırmadakiler biraz daha detaylı inceleme yaparsam araştırma da da olabilir yani hem Allah korusun kötü bi durumda yoğun bakımları da var acaba hopa da var mı
Cansucys Cny34 Hopa’da yok yoğun bakım , benim bugün sancım çıktı nst de Rize araştırmaya sevk ettiler gitmedim. Suanlik sancım yok olursa da özele giderim herhalde araştırma hakkında hiç fikrim yok çünkü