Minikpandam1 Günde kaç tane maden suyu içiyorsunuz hanımlar 🌸 ben önceden asla içemezdim sadesini şuan magnezyum ilacı kullanıyorum ve ellerime çok kramp giriyor soda sayımı 2′ye çıkardım sizce zararı olur mu ?
elifenes20 Minikpandam1 kaç haftalıksınız acaba ben yeni başladım bir tanesini bile anca içebiliyorum
Sinemis35 Minikpandam1 bende aynıyım magnezyum kullanıyorum ama bir bazen iki soda içiyorum midem sıkışıyor benim ondan
Minikpandam1 Ysmmmnn afiyet olsun ellerimde çok kramp oluştu açamıyorum kapatamıyorum o yüzden 2 içiom
mrveknblt Deletedmom_35 ben sade maden suyunun içine bir dilim limon kesiyorum. Meyveliler önerilmiyor, bende normalde de içemiyorum zaten içebileyim diye sade maden suyu içine bir dilim limonla daha iyi oluyor 👍🏻
Deletedmom_35 Minikpandam1 Hadi yaa 😔 üzüldüm . 38 haftayı bitirmek üzereyim aylardır limonlu soda içiyorum 😭😭
Kayserilianne Kızılay yeşil renkli olanda magnezyum miktarı çok fazla… tavsiye ederim. Günde 1 içerken 2 ye çıkardım. Biri sabah biri akşam içiyorum…
Bburcinn Kayserilianne fazla magnezyum sizin böbreklerinize zarar verir, günde 1 taneyi geçmeyecek şekilde tüketmek daha faydalı olacaktır. Ben su ile karıştırıp asiti de ortadan kaldırıp öyle tüketiyordum, tavsiye ederim.
MugeninNefesi Deletedmom_35 sodaniza kendiniz limon sıkarsanız sorun olmaz ama hazir limonlu sodalar pek faydalı degil sanırım
Minikpandam1 Deletedmom_35 doğumunuzada az kalmış keşke doktorunuza sorsaydınız ama sağlık olsun yoğurtta da çok fazla magnezyum pekmezde tahinde
Minikpandam1 Nazli_ayar bir yerde okumuştum sodayı bardakta içince fayda vermiyormuş vücüda şişede içmek gerekiyormuş 🙄
TugceSmile Minikpandam1 Ben içiyorum 2 şişe valla bu soğuk günlerde buz gibi güzel gidiyor. Tabi sağlıklı da 😊