Suzan-mustafa55 Hamile olup sigara kullanan varmı aranızda ben her sitrese girdiğimde iciyorum ya siz
Semaasahra07 Suzan-mustafa55 bende ve vicdan azabından öleceğim napıcam bilmiyorum psikolojim bozuldu tiksinmek istiyorum herşeyden miğdem bulandı yemek yiyemiyorm ama sigaradan kopamıyorum 😞
Yagmur00 Suzan-mustafa55 cok sukur bıraktım hissettigım an surmedım vicdan yaptım cok sukur 3 aydır da icmiyorum canim ılk te bende bı tane falan sinirlenince falan ıcerim bı ıkı sonra bıraktım cok sukur ıcmıyorum gecen canım cektı ay agızma almayla bırakmam bir oldu
Meleknkkk Suzan-mustafa55 hamile kalmayı çocuk sahibi olmayı herseyden çok istiyorum 🤲❤️ bende sigara kullanıyorum ama herlde bu kadar uğraşın üzerine hamile kalsam canım istese de içmem. Büyük konuşmak istemiyorum canım ama icmezdimde zaten sende içme. Rabbim evlat nasip etmiş sigarayla zehirleme meleğini. Çocuk sahibi olmak isteyen bir sürü kadın var Allah vermiş kıymetini bil 🤲❤️🥰
Eda-5807 Suzan-mustafa55 bende içiyorum doktor bana derhal bırakmalısın dedı bebeğine yazık nasıl kıyorsun ona dedı sonra sorun olunca neden oldu dıyorsunuz dedı yaptığınız hatalardan oluyor dedı bende çıktığım an yanımdakı paketı attım çöpe 2 gündür içmiyorum
Suzan-mustafa55 Semaasahra07 ya ben bırakıyorum ama her pskolojik sıkıntımda geri iciyorum sakinleşme kadar baya içmiş oluyorum sonrada bebeğim için korkuyorum birşey olurmu diye
Suzan-mustafa55 Yagmur00 bende bırakmıştım ama nasıl oluyorsa bi sıkıntı olduğunda iciyorum sonrada üzülüyorum korkuyorum
Gizo128 Suzan-mustafa55 tek stres yaşayan hamile sen değilsin gibi düşün . Hamile kalmadan önce çok sigara içen biri olarak söylüyorum canım da çekiyor hala ara ara ama bebeğe kıyamam. Bu bir seçim gibi geliyor bana . Eğer sigara yi bırakamayacagimi bilseydim coçık yapmaz sigara içerdim. Cevremdekilerde soruyor bu kadar zaman içmedim birakirsin belki diye bende hiçbir zaman bırakma düşüncesi olmadi seviyorum da içmeyi . Doğurup emzireyim tekrardan azaltmış şekliyle içecegım. Bu arada 33. Haftadayım.
Meleknkkk Suzan-mustafa55 düşünsene sigara yüzünden birsey olduğunu Allah göstermesin. O zaman sıkıntım vardı ondan sebep oldum mu diceksn canım. Yapma birak olsun sıkıntın hiç bir şey evladından kıymetli değil. Bir anlık sakinlik sağlayan ama zararı büyük olan iğrenç bisey. Bende bırakmayı çok istiyorum mesela. Bide sen hamilesin yani ❤️
Eda-5807 Durununannesi46 yazık bebegıne daha gelişim aşamasında yapma bırak ben 4 aylık olana kadar ıcmedım ıcemedım mıde bulantısından yapma bebegıne yazık daha çok küçük herseyı yenı gelişiyor bırak eşine söyle almasın sıgara
Suzan-mustafa55 Durununannesi46 bende 9+4üm bebeğinin gelişimi nasıl migde bulantısı aş erme varmı bende hiç birşey yok karnım büyümese hamile olduğumu ben bile unutucam sanki
Doce Özenmeyin ama ben 3 gebeliğimde de içtim şükür sağlık problemleri olmadı ama içmemek tabi ki daha güzel birsey ilk üç ay özellikle içilmemesi gerektiğini söyleyenler vardı ama maalesef ben hep içtim
Cansu_arass Suzan-mustafa55 18 haftalık hamileyim ben bırakamadım ama azalttım günde 4-5 tane içiyorum önceki 2 gebeliqimde de bırakamamıştım 😏
Zehra9616 Suzan-mustafa55 biz bagimli annelerin tek sorunu ve vicdan azabi sanirim sigara maalesefki tiksinmem gereken donemde fosur fosur iciyorum nasil birakicaksam onuda bilmiyorum🙁
nurozcan Suzan-mustafa55 ilk öğrendiğim andan itibaren kestim bir anda. Tiksindim mi tabiki hayır 😁 rüyalarımda bile görüyorum sigara içtiğimi ama ona rağmen ağzıma sürmüyorum. Doğumdan sonra diyorum hep öyle avutuyorum kendimi 🤷🏻♀️
YarenG Suzan-mustafa55 Engel olamıyorum belki psikolojik ama zaten çok stresli geçiriyorum günde ,5-6 tane içiyorum