Anonim2015 Kızlar üçüncü bebeğine hamile olanlar kaçıncı haftadasınız cınsıyetler nedir ben 22. Haftadayım iki kızım var üçüncünün hala cınsıyetı belli değil Almanya’da cınsıyetı geç söylüyorlar
Gizemnurrr Anonim2015 benim üçüncü hamileligim ilki erkekti ama kaybettik. İkincisi kızdı ve bunu da kız dedi doktor 18+1😍iki kızım bir oğlum var😊
Glrs46 Merabalar benimde üçüncü gebelik bir kız bir oğlum var 36 haftalık olduk☺ buda oğlan rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Anonim2015 Doce rabbim evlatlarını bağışlasın 🥰 be güzel sona yaklaşmısın az kalmış bebegıne kavuşmaya 😘
Anonim2015 Mltm88 ne güzel rabbım iki duyguyuda tattırmış hayırlısıyla kucağına almayı da nasıp etsin inşallah 🥰
Anonim2015 Sudeekalay Allah bağışlasın sağlıklı hayırlı evlat olsun ınsallah 🥰 Benım ki de belırsız yarın yıne randevum var belkı artık sonuca varır doktor 😀
Aylin2011 Anonim2015 Benimde üçüncü gebeliğim ikiz 24 haftalık olduk iki kızım var iki de oğlum olacak inşallah
Anonim2015 Aylin2011 Allah bağışlasın sağlıklı hayırlı evlat olsun ınsallah 🥰hep ikiz istemısımdir ama bızım ailede ikiz yok böyle aynı gıydırenlere çok ımrenıyorum 🥰
Aylin2011 Anonim2015 Ben de çok seviyorum yakınımda yok annemin hala kızının ve amca oğlunun çocuklarında var bana kısmet oldu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah