Aybarsss Yumurtlamanin 11.gunu erken gebelik testinde de silik cizgi 3 gün sonra normal testte net cizgi gördüm…simdi 19 haftalik olduk darısı basinia canım
Aybarsss Zeyna27 rabbim saglikli sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin insallah kuzum ….insallah cift çizgiyi görürsün
Asil28 GamzeBaz içimin su miktarına göre mi değişiyor acaba ya da kişiden kişiye farklılık gösteriyor da olabilir
seri4270 Zeyna27 ben yaptım hatta kan testi çıkmadı 0.17 hatta olmadı aşı oluyum dedim ve oldum. Sonra adet 5 gün gecikti kanda 47 çıktı sonra yükselmeye başladı yani hemen yapmayın çıkmıyor
Senamasal Zeyna27 VALLA BENDE 21 AĞUSTOS DA YUMURTLAMA GÖRDÜM BANA BİLE GUNLER GECMİYOR İNSAN MERAK EDİYOR
Bkt1262 Zeyna27 bana kalırsa hiç acele etme çok düştüm o hataya hep sonu hüsran oldu bence regli tarihinin geçmesini bekle bi doktorı dinlemiştim oda erken gebelik testlerini önermiyordu kimyasal gebelik olabilir diye hiç kendini strese sokma bekle sabret
Melismomyy Zeyna27 bende 11. Gün çok silik çizgi görmüştüm iki gün bekledim biraz daha netti o gün kanda beta 111 çıkmıştı 😌 bi kaç gün daha bekle bence🌸