Nehir-Poyraz Zeyna27 rica ederim canım inşallah güzel bi sonuç görürsün ama negatif görünce düşme ben hergün test yapıyodum 🤣
Zeyna27 Nehir-Poyraz ben geçmişteki aylarda her gün yapıyordum bu ay ilk yapacağım rahim filmi çektirdim ona istinaden ne bileyim
Nazendehanim Zeyna27 benim de adetime 4 gün var normal gebelik testinde çıkmadı ,erken gebelikte çıktı . Bugün yaptım daha
Mrv1007 Zeyna27 inşallah gönlüne göre olur, bütün iyi dileklerim dualarım senin için gelsin bu gece 🌸🌸🙏🏼
Mrv1007 mrvrm erken gebelik testi de yaptım aynı gün normal kaset test de yaptım ama normal 5 liralık kaset testte daha net göründü çizgi 🤣 yanlıs hatırlamıyorsam erken testim markası prefertil.
Asil28 Zeyna27 yumurtlamadan 11 gün sonra test yaptım pozitif çıkmıştı. Hayırlısı olsun hakkında inşallah hamilesindir 🙏
Nazendehanim Zeyna27 düşük sonrası ikinci gebeliğim , inşallah rabbim herkese hayılisiyla nasip etsin
Zeyna27 Nehir-Poyraz tüplerin açık rahmin temiz güzel dedi belki o rahatlattı beni Rabbime bıraktım test hiç yapmadım