Umudayolculuk36 Papatya_12 birde benim hala küçük 23haftasındayım onada aaa hiç belli olmuyor vs diyorlar ağzı olan konuşur
Asiyeclk Papatya_12 6 doktor kız dedi annemlerin apartmana gelen temizlikçi kadın her gelmesine ısrarla doktorlar bilmez kesinn erkek doğunca göreceksiniz diyo psikolojimi bozdu artık 😫
Ayln1613 Papatya_12 kesinlikle hurefeleein başında yer alıyor bu durum.. benimde sivri 38 haftalık her gören erkek mi diyor ama kız 👧 🧿🙏🏻
Havin6565 Ayln1613 sivri karım zaten kız erkek bebek yuvarlak yayvan olur beni bildiğim bütün kız bebişler hepsi sivri
eylusko Papatya_12 kim görse bu erkek diyor geçen doktor bile senin bu oğlun diye başladı cümleye.. ama kızım olacak güzeller güzeli pamuk bi kız ❤❤❤🌸🌸💜💜💖💖
sedanursahin Papatya_12 benim de kız karnı gibi beni gören gör bak bu kız olacak diyo ama oğlum olacak🤣
Mrvklnc @Papatya_12 bana da öyle diyorlardı yok bu çocuk bizi şaşırtacakmış yok bu pipili çıkacakmış bi sürü laf. Sonuç: pipi falan yok 🤣🤣
MineLule Papatya_12 Benimde sivriydi ve erkek diyorlardı ama kız plesentam önde yerleşimliydi ondan heralde sivriydi