Papatya_12 Kız diyorum şaşırıyorlar sivri olması gercekten cinsiyet belirtisimi https://www.hizliresim.com/3w09zq4
mehmel54 Papatya_12 hayır tabiki de benimkide sivri erkek diyor gören herkes ama cinsiyetimiz kız hurafe bence böyle şeyler ben inanmıyorum açıkçası yanlış bilgi de vermiyim ama
cgnduru Papatya_12 genelde tam yuvarlak olunca erkek derler ama çoğu kişi sivri olunca kız yazmış anlamadım 😀
Sultang 37+4 üm beni gören de hala erkek mi diyor kız diyorum erkektir o diyorlar🙄 çıkınca görecekler rahat ederler inşallah 😂🙈
Rabiamlkc Papatya_12 ay benimde 36. Haftadayım kızım olcak herkes erkek diyor doktor şaşırmıştır diyen bile var kesin erkektir diyorlar 😂
Elif_Eda Papatya_12 Kız karnınnn sivri bile değilkii burda ne sivrii karınlı hamileler gördümm seninkii gayet normal bencee 🥰🥰 Çok da güzel duruyor bizimde kız 34.hafta oluyoruzz yarın bakalımm
cgnduru Papatya_12 bilmiyorum yuvarlak yukarda olunca erkek böyle sivri aşağıda falan olunca kız derler bizdedir 😀 geneldede cevremdekilerin karinlari hep öyle gerçekten