Nrokc Kızlar hızlıca nasıl toparlayabilirim bu durumu, kansızlığı olup doğal bi yöntemle çabucak fayda gören var mı ? 36. gebelik haftamdayım hızlıca toparlasam iyi olur 💁🏼♀️
Eymen_63 Nrokc bnde vitamin falan kullanamıyorum çok kötüyüm baş ağrım oluyor kansızlıktan 🥺 pekmez yiyorum sadece.
emiras59 Nrokc neler denedim hiçbir şey fayda etmedi ben öğrendim artık onla yaşamayı benim doğuştan kanım kalitesiz 🙄
Zeyyyn Nrokc doğal olarak çekirdekli kuru üzüm ve pekmez başka birşey yok başka bir işe yaramıyor bol bol siyah üzüm yiyorum inşallah yükselmişştr değerlerim
Nrokc Eymen_63 bende ilaç hiç hiç sevmiyorum ama doktor kanın yerlerde diyince korktum ilacı da içiyorum ekstra doğal takviye de arayışına başladım işte
Boncugummmm Nrokc bnde kuru çekirdekli üzümle uükseltyorum bırakayım hemen düşüyor benm depolarım cok boş😥bir sıkıntı yaşamam inşşlh
Nrokc Boncugummmm inşaAllah yaşamazsınız dikkat edin. Ya halsizlik bile oluyo insan dinç olmak istiyo , zaten gebeliğin verdiği bi ağırlık var
Ozzseda Benimde çok düşük 5 haftalıkken başladım Demir ilacı kullanmaya üstüne kan iğnesi de vuruldum ama değerim hep düşük 9 çıkıyor. Doğumda acaba sıkıntı olur mu
Emine_clk01 Nrokc benimde kanım düşüktü ben de hep kuru üzüm vs yiyordum desteklesin diye doktor artık kuru üzüm bi işe yaramıyor dedi tek tedavisi ilaç dedi mecbur ilaçlara düştük
Anneolmak__ Nrokc Instagram’da Dağlar kızı doğal kansızlık macunu var şiddetle tavsiye ederim hatta gebelik paketleri de mevcut
Anneolmak__ emiras59 evet kansızlık macunu kullandım, kullanıyorum. Tek sorunum bir seyleri düzenli yapamıyorum 😂 düzenli yapsam daha da iyi olurum instahram adı “daglarkizidogal” reyhan hanım diye biri ilgileniyor bende Instagram’da tanıdım ❤️
dthealthy Nrokc keçi boynuzu pekmezi yiyin şu erkeklerin yediği gebelikte çok sağlıklıymış bide kalsiyum deposu bilginiz olsun