Zelsonr minigiimm12 Evet ya bir dahaki gidişimde sorucam mutlaka. Bana da herkes dogurucaksin diyir ama daha var🤷🤷
mutluugizz minigiimm12 35+0 ım beklenen doğum tarihi 30 Eylül normal düşünüyorum inşallah ama arkadaşlar benim bu aralar aşırı kasılmalarım oluyor sizinde öyle mi böyle karnım semsert oluyor nefesim daralıyor öyle olurken 😣
TugceSmile mutluugizz Benim de öyle canım 35+5 oldum. 4 haftadır ilaç kullanıyorum erken başladığı için kasılmalarım. Aynen dediğin gibi karnım kaskatı oluyor ve o esnada nefesim daralıyor. Sonra geçiyor 😫
aiseerol Ozfun90 bende olmadım henüz lafı bile geçmedi. İlk hamileliğimde 38.haftada müsaade etmiştim.Tahmini doğum günü ultrasondaki ölçülere göre otomatik çıkıyor ona binaen demiştir. Bakalım ne zaman gelecek minnaklar 🤗
bilnazo68o TugceSmile ne ilacı kullanıyorsunuz. Bende iğne yaptırıyorum haftada bir yinede oluyor kasılmalarm. Birde belim ağrıyor aşagıda duruyor zaten. 34 hafta olacağız bizde
Sinem12345 candanx devlete gidiyordum ben bide devlettekide 12-22 ekim arası normal doğuma müsaitsin dedi de doğum anında belli oluyor hersey onun garantisi yok. Artık özele gidiyorum o da sadece 19 ekim gibi dedi erken de gelir hiç belli olmaz dedi .ilk gebelik benim
asem89 Aysekilic bugün kontrole gittim daha önce 3 düşüğüm olduğu için doktor riske atmayalım bana kalırsa sezeryan yapalım dedi ama ben normal doğum istediğimi dile getirince deneyelim o zaman dedi😅 tahmini 25-27 Eylül doğum tarihi sağlıkla gelsin yavrular☺️
Cemreekny Seda_nrr sn ne yaparsan yap o nasıl gelmek istiyorsa öyle gelecek 😄😄😅😅ben de dönmesini bekliyorum bir umut🙏🙏🙏😃
Gmz_bfbf Biz de 33+5 olduk, tarih olarak da 8 Ekim. 35. Haftada ara kontrolumuz olacak, dogumu 37. Haftada konusacagiz. Normal istiyorum insallah normal ve kolay dogururum 🙏🏼
Haticecakirr minigiimm12 malesef belli değil normal doğum gibi gözüküyor ama hala çatı muayenesi olmadım
Cansusuem minigiimm12 33 n ben de 🥰 Bebeğim baş gelişli şu an. Ama plasenta marjinal durumum var. Doktorum çok çok az kenarı çekilse normal yaparsın sen ben sende deneyeceğim normali. Kanama olursa acil sezeryana alırız dedi. Ama eğer kanama riskim varsa normali denemeyelim demeyi düşünüyorum
ozgeyntm bzly acaba ne gibi egzersizler verdi ben de 35+3 deyim hala makat, bekledikce geriliyorum dönemedi hiç😔
minigiimm12 @mutluugizz karin sertleşmesi ben de yaşıyorum bazen. Bazen de bacak krampları yaşıyorum o çok canımı yakıyor 😔 nefes daralması hep var ama bunlarin hiçbiri dogum belirtisi degil bence. Korkmayın 💓💓
Cansusuem minigiimm12 Karın sertleşmesi derken tam olarak ne yaşıyorsunuz? Mesela benim bebeğim bazen göğsümün tam altına yaslanıyor ittiriyor karnım yamuluyor bazen. O sertleşme mi oluyor? Doktorum günde 10 kere sertleşme olursa mutlaka haberim olsun dedi ama tam anlayamadım açıkçası ne yaşanacağını
minigiimm12 @Cansusuem benim de 5. Ayımda plasenta asagidaydi ama doğum kanalını kapatmamıştı, sonra zamanla azıcık yukarı çıktı. Doktor doğum şeklini etkilemez dedi. Eğer sizinki gibi %1 bile olsa kanama ihtimali olsaydi kesinlikle riske atmaz düşünmeden sezeryan derdim ben 😘💓
Cansusuem minigiimm12 Kaçıncı haftanızda çıkmıştı peki? Benim 32. haftamda kontrolümde çıkmadığını gördük. Bundan sonrası için açıkçası ümidim yok. Ama doktorum 36ya kadar bekleyelim dedi. Çıkmazsa gerçekten riske atmak istemem 🥰