Fulya01 Sinemis35 20 eylül önceside olabilir canim benim kide 33 +4 günlük 25 eylül sonrası dedi benim tahminim 21 eylül gibi alır normal doğum 10 ekim sezeryan olacağı için 38 hafta 21 eylül haftasına geliyor
Sinemis35 Fulya01 ya bende öyle düşünüyorum ama doktorum son ana kadar beklemeyi öneriyor ilk gebeliğim Eylül sonu ekim başı banada geç görünüyor hemde bebek 2 hafta ileriden gidiyor
minigiimm12 @cidolila 20 dk filan göbeğe cihaz bağlanıyor bebek kalp atışı kasılmalar ölçülüyor biz öyle uzancaz 😅
Sinemis35 minigiimm12 hemde nasıl heyecan en tatli heycan evet ya uykusuzluk biraz zor oluyor ama miniklerimiz için değer inşallah kolaylikla atlatırız ☺️☺️
Ayselina minigiimm12 benim ikinci birinci normaldi Buda normal görünüyor şimdilik bir aksilik olmazsa 34 haftayız doktorum en geç 10 ekim dedi ☺️☺️☺️
Aysekilic lavininannesii benim doktor niye öyle dedi acaba hayirlisiyla kavusuruz inşallah bebelerimize 🥰
lavininannesii Aysekilic bebeğin gelişimine,suyuna göre filan değişiyo sanırım😊sağlıkla gelsinler de ne zaman isterlerse gelsinler🙏🏻
Cicekkiz1 minigiimm12 bizim henüz belli değil. 29 Ekim görünüyor doğum nasipse. 😊 Bakalım inşallah normal olur 🤲 ilk doğumumu normal yapmıştım. Hayırlısı bakalım 😊
-MinikMucizem- minigiimm12 valla öyle gün sayıyoruz resmen kavuşmak için sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🙏🙏
asem89 minigiimm12 35 haftalığım yarına kontrolüm var doğum hakkında konuşuruz inşallah doktorla henüz belli değil birşey bir çırpıda doğurup sağlıkla kucağımıza alalım🙏
asem89 lavininannesii aaa aynıyız hafta ve gün olarak😁 veeee bende normal doğum isteyip çok korkanlardanız rabbim bir çırpıda doğurup sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏