Suyunannesi Kızlar merhaba ben 14+2 günlüğüm çarşamba günü hastaneye gidicem belli olur mu kesin cinsiyet😊
Busrabnrby Suyunannesi kuzum benim 14 haftamda gittim bebegim ters oldugu icin gorememisti 17 haftama kaldi
Gulnur Suyunannesi benimki gostermedi 16 da gosterdi sana tavsiyem hastaneye ayak bastigin anda 1 cikolata ye
BurcuEsiklii Suyunannesi bebegin durus pozisyonuyla ilgili görüp görmemesi. Ben de 15.haftamda net olarak öğrendim kızım olacağını.Allah gönlüne göre versin 😊
Annesed 16haftalıkken kordon var tam göremiyorum ama kız %80 ihtimal demişti bugün 20haftalığız %90erkek dedi bence erken haftalrda söylenene kendinizi alıştırmayın 🤷♀️
Annesed Suyunannesi 30çok geç 20 kesin oluyo herhalde çünkü kocaman çocuk olmuş oluyo biz bugün doktordaydık bildiğimiz bebek bakmaya doyamadım 🙈🙏
Annesed [bilinmeyen] evet pipi görüp erkek dedikleri için değişmez diyolar ama kordonu pipi sananlarda olabiliyomuş Nadire'n .kız dediklerinde pipiyi şaklamış olabilir Yen'i Yen'i geliştiği için görememiş olabilir gibi bir sürü şüphe işte hayırlısı sağlıcakla doğsunlarda görelim 😂🙏
Suyunannesi Busrabnrby çok merak ediliyo ya catlicam kız erkek farketmez ilk bebeğimiz ama işte insan merakdan alamıyo kendini😊
Busrabnrby Suyunannesi evet inanin bende sirf ogrenmek icin ozelede gittim yine ogrenemedim cokta merak ediyorum benimde ilk bebisim ben sanki oglum olcak gibi hissediyorum ama bilmiyorum artik
Meryem22 Ben 14+5haftalik hamileyim bugun muayinem vardi cinsiyyetini oyrendim kesin olarak erkek dedi,tabi ben şokkk.kız hiss ediyordum,hatta burda da defalarca yazdım.Allah Gönlüme göre verdi çok şükür,ilk çocuğu erkek istiyordum,sağlığı da gayet yerinde 😍
Suyunannesi Meryem22 sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına alırsın ınsaalah canım gönlüne göre olmuş ne güzel 😊
Busrabnrby Suyunannesi hayirlisi olsun artik ben ole seylere artil pek inanmiyorum herkez baska bisey soyluyo hayirlisi ne isr o olsun canm
zytn dmr177 ya benimde haftaya ikili testim var 11+4 olcak nasipse.çok merak ediyorum bize de söylese birinden biriniii çok sevincem 😍 ne güzel öğrenenlerin merakları gitti gözünüz aydın 😊