bebekkaradag Mercimegimm 2 adet gecelik, 2 adette alt üst takım aldım. Bakalım hangisini kullanmak daha rahat olacak yaşayıp göreceğiz☺️
Glmsr Bende bugün baktm lohusa pijama takimi 3 lü setler çok güzel ama 200 tl den aşağıya fiyat yok banada pahalı geliyor blmiorm gerek var mı o parayı vermeye normal pijama takimi alsak büyük beden olmaz mi üzerine de ayrı sabahlık alırız
Mercimegimm Glmsr iste bende oyle yaptm canim büyük beden aldım zaten karnım kalsa bile 5 aylik gibi kaliyormus normal takim olur bence
FeriDee Mercimegimm bnde öyle yaptım bide emzirmek için falan uğrasmamak lazım bn pazardan 75 tl e almıştım ama keske almayıp yerine pijama alsaydım en azından simdi giyerdim
FeriDee Mercimegimm bnce olmuyo rahat seyler ve bol şeyler lazım malum hastabezi falan belli olmasın diye bide yürütüyolar ya arkadan belli olmasın diye üstüne uzun hırka yada sabahlık tarzı şeyler olursa daha iyi
Kubra3458 Mercimegimm Ben lohusalık almıştım ama önden dügmesi varsa ve rahat kullanılacak bir şeyse hiç farketmezmiş