SecilNarin Deniz2961 araba yoksa pek kalkışma derim canım hem cok kalabalık hem felaket sıcak bende 34.haftalığım bir saat gezdim ama akşamına doğurcam sandım o kadar ağrım vardı :)
ArifeAhmet Ntugba 2 tane altlı üstlü pijama takımı aldım 40 liraya canım bende durumumun elverdiği şekilde almaya calışıyorum durumun varsa hiçbirşeyde hevesini bırakma al bence fiyatını düşünmeden😊
Ntugba ArifeAhmet canim cok sukur elveriyor ama o paranın degmiyceni düşünüyorum geneli iv gösteriyor yoksa çok beğeniyorum birde erken doğum riskim var kendim gidip bakamıyorum internete çok güvenemiyorum
Mercimegimm SecilNarin yaa cok iyi canim malesf istanbulda oturmuyorum bizim buralarda da cok pahali. bence sabahlik olmasada olur hirka falan olabilir
SecilNarin Mercimegimm değil mi bende öyle düşündüm ince bi şey atarım cok lazım olursa iç göstermiyor zaten :)
Cancancan Mercimegimm bence logusa takımı çünkü doğurunca o göbek bi anda inmeyecek sonuçta yine 5 aylık kadar kalır diyorlar hem emzirme yerleri falan da oluyor
Sisi Mercimegimm hem normalde istersen illaki evinde vardir onlardan koy bir takim yedek hem aklin onda da kalmamis olur canim😶 hayirli dogumlar dilerim