Kubra2727 Clementinee aynen benide korku aldi daha simdiden yatakdan kalkarken zorlaniyorum… benim kesin karnimin ici dardir diyordum ama bu haftadada beklemiyordum bu hale gelecegimi
marbling10 Clementinee sabah uyandığınızda durum nasıl? Bende o haftalarda sabah hiç yok öğleden sonra çıkıyordu😂 kimseye anlatamıyordum bebek değil o dye😅
marbling10 Clementinee ben sabah tuvalete giderim hep ondan sonrao haftalarda sıfırgöbek oluyordu. 56ile hamile kaldım boyum uzun hayli zayıfım ama sabah bir şey yok akşama ise bazen 5 aylıkgibi bile oluyordu 😂
Burcu4135 Clementinee evet cıkmadıgı icin sisiyor zaten karın. 😁 İleriki zamanlarda nasıl cıktıgına sende inanamıcaksın. Osuruklu işemeli bi hal alacaksın. 😁😁
Burcu4135 Clementinee bendeki hikayeleri bi bilsen ah, ah bu bebekler bizi ne hallere sokuyorlar 😁 gel söyle 28 29 a saglıkla insallahta ne demek istwdigimi anlayacaksın 😁😁
Mervedilan Clementinee tam ulmamıştır bitmemiştir içindeki😁😁ayyy aman ali rıza bey tadımız kaçmasın diyesim geldi 😁😁
Clementinee Burcu4135 o zamanlara gelinceye siz doğurmuş olurmusunuz bilmiyorum ama burada olamaya devam ederseniz kulağınızı çınlatıcam😅
Lulikli Valla 11 haftalık hamileyim 50 kgyla hamile kaldım şuan 53üm ve bayağı göbeğim var 😅 Yani bebek diyemeyeceğim çünkü bebek olmadığı aşikar ama 3 kg da bu kadar büyütür mü bilmiyorum🤣🤣
Clementinee Lulikli gazmış o gaz 😂😅😅 hayatımda bu kadar gaz sorunu yaşamamıştım tartıdada bence fazla gösteriyor 😅
Lulikli Clementinee ben özellikle karnımı üşüttüğüm zaman tam bir gaz bombasına dönüşüyorum 🤣🤣 normal de sorun yaşamıyorum ama dün öyle bi sıkıştırdı ki kimyonlu su müthiş çözüm 😅 çare bulamayanlara müthiş çare sıkışan denesin 😅
Lulikli Clementinee bir bardak suya bir çay kaşığı ile 1 çay kaşığından az daha fazla arası bence tam gelir göz kararı ayarla canım 😅 benim baharatlığın dibinde çok az vardı yarısına kadar su ekledim diktim kafaya o yüzden net bilmiyorum 🤣🤣 ama o bile çok etkiliydi saniyesinde hemde 🥳🥳
Wasssaap Clementinee Bence olabilir boyumuz ayni ben de 52 kilo ile hamile kaldim 12. Haftadan beri karnim belli olmaya baslamisti tamamen yapisal bence