Clementinee Kızlar 13+3 haftalık hamileyim karnım büyüdümü gazmı anlamıyorum büyümesi için erken bir zaman değilmi 163 boy 51 kg hamile kaldm sadece 1 kg aldm😅 eğer karnım büyüorsa ben ileride npcam😅😂
sunashn50 Clementinee bende 51 kiloydum ve boyum 163 benimde hafif büyümüştü gaz demişlerdi fakat zayıflıktan dolayı şuan 56 kiloyum 20+5 im
14meydan14 Clementinee hamile kalmadan önce karnın yoksa belli olabilşr sabah kalktıgında karnın varsa bebektir o😀
Fatosaksoy Clementinee Seninle ayniymisiz bende 13+2 haftalık karnım 4 5 aylık gibi duruyor bende anlamadım ama bende hiç kilo yok hatta yarım kilo bile vermişim😀😀
Clementinee sunashn50 gaz o zaman değilmi yoksa bu kadar büyümesi mümkün değil karnım olan biride değilim çünkü belim çok ince😅
sunashn50 Clementinee gaz değil bence aynı şeyleri yaşadım biliyorum zaten boyumuz kilomuz da aynı ablamın da hamilelik geçirdi onun boyu uzun olduğu için son aylarda belli oldu benim kısa olduğu için bide zayıf olduğum için erken çıkmıştı hareketlerini de erken hissedersin
Kubra2727 Clementinee canim bende zayifim belim ince karnim dümdüz… 12. Haftalik olmusdum sabah bi kalkdim karnim şiş herhalde aksam su ictim ondan oldu dedim wcye gittim ama yine aynisi suan 14 haftalik olacam hale ayni yani karin ici genis olmayanlarin cabuk buyuyor belli ediyor büyüdügunu
14meydan14 Clementinee bebektir bende zayıfım öle anlamıştım gün içinde daha büyordu ama şişkinliktendi en iyi sabah anlaşılıuo şimdi 20+5 im baya belli oluyo dilardanda
Clementinee hfh sizin çok erkenmiş dahaa bende anlamadm gaz dedim hep şimdiye kadar ama o gaz gün geçtikçe geçmiyor sanki büyüor😅
Clementinee Burcu4135 😅 ah keşke ama yapamıyor insan afedersin çıkmayan bi gaz dolanıyor o zaman içimde
mercimek_findik Clementinee Bende 14+2 yim benim de büyüdü hatta bugün hamile reyonundan alış veriş yaptım :)
Burcu4135 Clementinee evet cıkmadıgı icin sisiyor zaten karın. 😁 İleriki zamanlarda nasıl cıktıgına sende inanamıcaksın. Osuruklu işemeli bi hal alacaksın. 😁😁