aysegul_01 Kaç yaşında hamile kaldınız kızlar 😄ben 21 ve ilk hamileliğim 🐣sizce çok mu acele davrandik🤔
Slcnslcn aysegul_01 yas 29 ilk bebegimi bekliyorum. 21+5teyz. Bekleyecek bisiyinz yoksa genc anne olmak da çok gzl bence. Bide nasip sonucta Allah bu zmni uygun görmüş sanada
1987gokce aysegul_01 31 yaşındayım ilk gebeliğim 37 haftaligiz ekimde 3 senelik evli olucaz bence nasip işi. Kendini eğitim, öğretim olarak yetiştirdiğini düşünüyorsan bebek sahibi olmak güzel birsey.
ikiprensannesi aysegul_01 27 de ilk gebeliğimdi şimdi 30 yaşındayım 27+3 ikinci oğluşumu bekliyorum 😍🙏🏻
Lolipop 21 yaşında ilk bebeğimi doğurdum.şimdi kızım 8 yaşını bitirecek 2.yi dünyaya getireceğim kısmetse 2 ayımız kaldı.Hamile kalmadan önce kızımla bizi anne kız zannetmiyordu kimse.Psikolojik olarak hazirsanizchicte erken değil. Önemli olan ruhsal durumunuz
aysegul_01 Lolipop hamile kalmadan önce küçük görünüyordum ama şimdi tam bir anne gibi hissediyorum kendimi hamilelikten heralde😁
Lolipop aysegul_01 kesinlikle annelik hem fiziksel anlamda hemde ruhsal anlamda olgunlastiriyor kişiyi.Zaman geçtikçe daha da olgunlaşıyor insan.Hele 2. de daha da olgunlasiyorsun😉
Sisi aysegul_01 yasim 26 ve ilk geebeligim. Eger egitim vs bir engeliniz yoksa genc anne olmak iyi bence en azindan ikinvi ile arasini uzun tutabilitsiniz ama yasi buyukler icin oyle bir sans yok mesela 🤗
Haticekale 19 yaşında oğlumu aldım kucağıma. 223 de kızım dünyaya geldi. Şimdi 34 yaşındayım üçüncüye hamileyim yeni. Biraz cesur çıktık sanırım. 😂
Ardanyal Haticekale bende aceleci davrananlardanım😂 19 yaşımda 1. Oğlumu aldım.... 23 yaşında 2. Oğlumu aldım... 29 yaşımı dolduracam🙈 ve inşallah 25 gün sonra kızımı alıcam kucağıma.... ❤️👩🧔❤️ 💞👱♂️👦👧💞
Deletedmom0067 aysegul_01 18 yaşımda ilk kizimi dogurdum ardindan 4 ay sonra istemeyetek yeniden hamile kaldim şuan 36 haftaligim kizim 1 yasinda