guzellanne Tugbabhc ahahaha ya maşallah 🥰 ben bebişimin çok kilolu doğacağını düşünmüyorum bizde zayıflık genetik 🤦♀️🤦♀️ hamilelikte 50 yi ilk defa gördüm hayatımda. Bakalım bebişim sağlıkla doğar inşallah 😊
Tugbabhc guzellanne ilk gebeligimde 55 ile doguma gittim 3 kilo doğdu kizim bu ikinci gebelikte daha cok kilo aliyor insan brb kilo nedir bilmezdim sizin gibi :)) şuan 60 kiloyum doguma en fazla 65 ile giderim bence bebegin kilosuda baya iyi :)
guzellanne Tugbabhc ya maşallah çok tatlı profil resminizdeki kızınız sanırım Allahım onu sizs bağışlasın inşallah 😍💕 bende 55tim en son ama artık tartılmaktan vazgeçtim 😂alışkın olmayınca pek hoşuma gitmedi tartı da o kiloları görmek 😆😆
Tazeeanneee kadifemsii yaa ne güzel ilk doğumunuzu me zaman yaptınız peki ücretler hakkında bilgi aldınız mı hiç benim ilk gebeliğim merak ediyorum da
kadifemsii Tazeeanneee 1 yıl önce sezeryan oldum 3.250 yada 3.750 verdi eşim ikisinden biri ama hatırlamıyorum
minnakannesi1 Sulemsc ilk gebelegimdeki doktorum Nazan Hanım o hastaneye gecmis şimdi uzak die gidemiyorum.. mükemmel bir insan hem doktorumdu hem.pskilogum💞
Cicekkiz1 Lütfi kırdar şehir hastanesi 😊 yakacık kadın doğum değişiyor🤣 hangisine randevu bulabilirsem artık
_ilknurr_ Bitterimmm cok memnunum doktorumdan ıstedıgım zaman ıletısım saglıyorum.. benım ozel sıgortam var sadece 15 tl katkı payı oduyorum.. yanılmıyorsam 300′lu bıseydı sgk’lıya muayene ucretı
likapalar1 btl-34 zeynep elmalı canım. İzindeydi dönmüştür umarım o izindeyken başka doktora gittim. Zeynep hanım gayet iyi
-momymomy3 Bursel bende adalet hanıma gidiyorum gerçekten çok ilgili bi doktor çok memnunum kendisinden 😊