Curcu Ozgeceyhan canoldunbebegim Ben de zeytinburnunda oturuyorum hastane doktorlar ve hemşireler nasıl acaba? Doğum ücretlerini de biliyorsanız öğrenebilir miyim? Bursadan geldim burda içime sinen bir doktor bulamadım 28 haftalığım yardımcı olursanız çok sevinirim
_ilknurr_ Bitterimmm cok memnunum doktorumdan ıstedıgım zaman ıletısım saglıyorum.. benım ozel sıgortam var sadece 15 tl katkı payı oduyorum.. yanılmıyorsam 300′lu bıseydı sgk’lıya muayene ucretı
ysmngrcn _ilknurr_ _ilknurr_ hangi doktora gidiyorsunuz acaba. Ben de atasehir medicana ya gidiyorum.
guzellanne Tugbabhc ya maşallah çok tatlı profil resminizdeki kızınız sanırım Allahım onu sizs bağışlasın inşallah 😍💕 bende 55tim en son ama artık tartılmaktan vazgeçtim 😂alışkın olmayınca pek hoşuma gitmedi tartı da o kiloları görmek 😆😆
gunesveguney Acemianne09 😍 hangi doktora gidiyorsun canım memnun musunn ben ilk defa gittim daha doğumu orda yapmam gerekiyor doktor araştırıyorum hala
kadifemsii Eylul_2 hiç sormadım geçen yıl sezeryan doğuma ya 3.250 verdi eşim ya 3.750 ikisinden biri normal doğumla aralarında 250 tl fark vardı
Ozgull11 Cglaras bunu bende merak ediyorum detaylı ultrason için 3 haftadır randevu bakıyorum ama yok
Betulkayaar Cglaras ayda bir şansa sabahları denk geliyor. Talep açıyorum bazen uyarı veriyor bazende girdiğimde denk geliyor. Pazartrsi salı sabahları genelde aldım bu zamana kadar.