Esos93 1nazlitrn_ nurhayat hanim cok iyi sevecen bilgilendiriyor ben aslinda onda dogum yapmak istedim bugün gidip konustum hatta ama benim dogum yapacağım tarihte izinde oluyomuş oyuzden sertaç beyde yapacam
1nazlitrn_ Esos93 aynen çok iyi birisi randevu bulamadım ona 14 hafta kontrolüm vardı Zeynep Nihan kutluya gittim ilk defa ne ultrason kağıdı verdi ne de bebeğimi gösterdi bana hiç ilgilenmedi memnun kalmadım asla bir daha gitmem ona Nurhayat hanımın yerini alamaz bence siz de tercih etmeyin Esos93
Esos93 1nazlitrn_ ona birkez işim düştü rica ettim beni okadar başından attiki yapamam edemem diye ama nurhayat hanm sagolsun elinden geldiğince hersyde yardımcı oluyor osman sertac sade de cok cok iyi ben pazartesi onda dogum yaptm cok memnunum aklinizda olsun
Kubraltay Mls89Hls bende şuan 26+6 bende çağla hanıma geçiş yaptım sabahları kendi doktorum olmadığından . Ama çok memnunum çağla hanımdan
Mls89Hls Kubraltay ben cok seviyorm çok tatlı ve güler yüzlü ayrıca sakin Bi yapıda olması beni rahatlatıyor 🥰
Deryaerbil Elzey Hakan bey r bayılıyorum .. Reyhan hanım çok benim tarzım degil . Doktorumun adı Hakan gürbüz
Nemusto Sulemsc bende oraya baslayacağım hangi doktora gidiyorsunuz acaba, muayene dogum ücretleriyle ilgili bilginiz var mı?😊
Yenianneadayi2208 Pelinssoglu Burak Özköse ’nin kliniğine gidiyorum.Doğumu Yeniyüzyıl Üniversite Hastanesi’nde yapmayı planlıyordum ama doktorumuz anlaşmasını feshetti ve bana yakın olduğundan sanırım doğum Avrasya Hastanesi’nde gerçekleşecek. 😊
Sibel_tanik Bebegim_ve_ben1 umarım yorumumu görürsün 🙏 benim durumumda bir değişiklik oldu sanırım doğumu da orada yapacağım. Doğum için ücret bilgisi aldın mı?
Bebegim_ve_ben1 Sibel_tanik ben yaklaşık 1 ay önce bilgi almıştım canim, muayene ücretlerine zam gelmiş tekrarda sormadım belki doğum ucretleride değişmiş olabilir hastaneyi arayıp doğumu orda yapmayı düşünüyorum dersen sgk li ve sgk sız fiyat veriyorlar 😊