Beyzamutluu Dlkglkm maşallah az kalmisss. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌷 ben de kanamalı hamilelik geçiriyorum surekli sebepsiz. Dilek hanım en son turp gibisin niye kanıyorsun beyzaa dedi 😂 korku dolu bir 15 hafta geçirdim. Daha cok yolum var inşallah hasarsız atlatirim 🤷🤲🏼
Dlkglkm Beyzamutluu Amin canım inşallah hepimiz saglikla kucağımıza alırız bebislerimizi🤲ilk önce ilk üç ayı daha sonra 24. haftayı atlatırsak Allah’ın izniyle geri kalan dönemin sıkıntısı daha az oluyor.benimde ilk 3 ay düşük tehlikem vardı .çok şükür atlattık.🤲sende sağlıkla bu surecin sonuna ulaşırsın insallah
-BirAnnelikMeselesi Ozgeceyhan maşallah Allahım nazar değmesin 🤲🏻☺️ Sağ salim kucağınızada almak nasip olur inşallah 🤲🏻☺️
Ozgeceyhan -BirAnnelikMeselesi amin amin inşallah sizde sağlıkla alın kucağınıza beklyrz bakalm bzm kız nazlı cıktı pek gelmeye niyeti yok gibi
-BirAnnelikMeselesi Ozgeceyhan amin inşallah hayırlısı bakalım Gelmeye en güzel şekilde hazırlanıyor demekki ☺️ Bitmiş bişey kalmamış hayırlısıyla gelsin inşallah 🙂
CemreS cidolila ben Hilal hanıma gidiyorum aslında genel olarak doktordan memnun ama hastane içinde umarım doğum da memnun kalırım
Bebegim_ve_ben1 Esra1453- hayır sadece yıllık izinde olduğu için bir seferlerine başka doktora gittim
Sulemsc Busraduman40 31 haftalik olduk 😊 benimde tereddütlerim vardı bir tanıdığım önerdi. Çok şükür doktordan memnunum . Çok naif tatli bir doktor . Sorularıma cevap verebiliyor bir şey olduğunda hemen mesaj atar veya ararım güzel bir şekilde açıklar . Doğumumdada inşallah memnun kalırım 🙏
guzellanne Ceydaysn canım ben yazamadım kusura bakma o gün aradılar beni doktorun acil işi çıkmış randevularını iptal ettiler 🥺🤦♀️ gidemedim o yüzden yeniden randevu alıcam 🥴
Esos93 1nazlitrn_ nurhayat hanim cok iyi sevecen bilgilendiriyor ben aslinda onda dogum yapmak istedim bugün gidip konustum hatta ama benim dogum yapacağım tarihte izinde oluyomuş oyuzden sertaç beyde yapacam
Betulkayaar mom5734 en son nazime binnura olmuştum, cuma günü tekrar gidicem alper türkoğluna , orda aynı doktora gitme şansı çok düşük ama ben gittiğim doktorlardanda memnun kaldım açıkçası.