Kuzucccum Beyzanur138 dün gece eşimin isteği ile başladım tam 38 haftalığız 😂 kızım hemen gelsın dıye neler yapmaz kffjjf
Beyzanur138 AnnelikHayali ben 34 +3 üm başlasam bişi olur mu bebeğim 1 hafta önden gidiyor sorun olmaz demi 😃
Zeyyyn Beyzanur138 2 3 tane yedikten sonra 34den sonra 5 6 adet son haftalara gelince de 15 20 adet artırım size bağlı 🤣her yiyende doğuramıyor ama bakalım bizde işe yarar belki
Mavi87 Beyzanur138 canım doğum hikayemi yazdım geçenlerde.. belki denk gelmişsinizdir. Ben yürüyüş yapmadım ama kolay doğumum oldu
Kuzucccum Beyzanur138 ya erken o haftalar günler çabuk geciyoor zaten 😬😂 sonraları yiyin bence eğer etkısını hemen gösterecekse
Yokys Beyzanur138 gecen hafta yoktu acilmam yürüyüş yapamiyorum malesef hem sicaklardan hem bel agrim var benm o yüzden
Beyzanur138 Kuzucccum inanın bilmiyorum açılmama var mı yok mu ama gelişimi önce bebeğimin onu biliyorum hangi hastaneye gidersem onu dediler 😃 dedim başlasam mı azar azar 😃
Kuzucccum Beyzanur138 yani öndeyse bilemeyeceğim gerkeebılır belkide doktor daha ıyı bilir tabı 🥰 benımde sona geldık artık yeme vakti dıye aldı eşim ben kalsın bıraz daha dedım de yok yok şimdi ye dıyor 😂😬
Beyzanur138 Kuzucccum eşiniz sizden sabırsız Allahın izniyle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😃 bende anca randevu bulabildim ayın 8 anca o zaman kadar günde 2 tane yesem olur herhalde 😃
Beyzanur138 Yokys anladım Allah yardımcınız olsun peki baş dönmeniz ağrınız oluyor mu normal hamilelik sürecinizde
Kuzucccum Beyzanur138 amin ıns sizde canım benım 😘🙏hiç sormayın Allahtan kendısı bu durumu yaşamıyor yerınde durmazdı gelsın dıye neler yapardı jfjfjfj 2tane yeterlıdır bende akşam iki tane yıyıp yattım
Yokys Beyzanur138 bas donmesi degil de 3 4 gundur mide bulantim oluyor 🤷🏻♀️ sizin nasil geçiyor surecinizz
Beyzanur138 Yokys ben ayakta duramıyorum baş dönmesi ve ağrısı yaşıyorum sürekli tuzlu da yemiyorum tuzsuzda zor bi süreç valla Allah hepimizin yardımcısı olsun 😊