8473Seyma gece nişanım geldi yola çıktık Mardin’e gittik Aydın devlet Hastanesi’nde kontrol ettiler 2 cm açıklık vardı kanlarım aldılar git yürüyüş yap 12:30 gel dediler 12: 30 gittim baktilar 3 cm git yemeğini ye karnini doyur güzelce saat 15:00 da gel yatisini verecegim dedi.15:30 da yatisim oldu 16:40 da doğurdum. Suni sanciyla. doğum yaptığı oda çok ferah özel hastaneden farkı yoktu bebek gözünüzün önünde giydiriliyor orada duruyor sizin işiniz bitene kadar dikişleriniz yani benden izin aldılar isterseniz bebeği babası ile bir tanıştıralım diye ben de izin verdim 5 dakika gördüğü geri geldim ayrıldı ya çıktım 2 saatlik bir kontrol için ayrı bir odada kaldım daha sonra başka bir odaya geçirdiler normalde odaya asla erkeklerin girmesi yasaktır atta o kadar erkeklerin girmesi yasaktır ama iki kişilik odalar bu arada bana iki kişilik odada tek başıma kalmama izin verdiler + eşim benimle beraber hastaneden taburcu olana kadar o gece benim yanımda kaldı. Doğum yaparken bir doktor 1 ebe girdi 1′ebe sizinle ilgileniyor nefes aldım falan diye sakinleştiriyor seni doktor oradaydım bir sorun olmadı Allah’a şükürler olsun çok temizdir çok ferahlattı çok mutlu ayrıldım yani özel hastane doğum yapsan yine aynı imkanları olurdu o yüzden güzel geçti