Anneolmak0 Adetime 13 gün var yumurtlama günümü degerlendirdim yani ilişkiye girdim şimdi kasık agrım var sol tarafta adet sancısı gibi sırtım agrıyor acaba ne için gebelik olabilirli bunu bilen yazabilir mi rica etsem 🙏
Nehir-Poyraz Anneolmak0 test yapmadan belirtileri tahmin ederek fikir yürütmek yanlış bence çünkü adet belirtileriyle aynı belirtiler canım
Flyderndkk Anneolmak0 benim de bir kaç gün önce sol kasığıma çok kez ağrı girdi. Dünden beri falan da göğüs ağrım olmaya başladı. Benim her adet öncesi göğüs ağrım oluyor. İlk gebeliğimde de olmuştu. Bugün vajende ıslaklık olmaya başladı ama. Adet öncesi bu normalde olmazdı. Belirti aramak istemiyorum ama insan bir yandan da acaba demeden duramıyor
Nehir-Poyraz Anneolmak0 işte gebelik belirtileri de adet belirtiisiyle aynı zaten ağrılar kramplar vs
Kbrasln Flyderndkk aynen insan beklenti içinde olmak istemiyor ama bakalım sizin bat tarihiniz ne zamn
Flyderndkk Kbrasln ya benim bel ağrım hep oluyor o yüzden anlamıyorum. 2 gün falan sol kasığıma ağrı girip durdu. Bi rahatsızlık hissi oldu. 2 gündür de göğüs ağrısı başladı ama o da her adette olur bende. Bugün biraz vajinal ıslaklık başladı gibi. Hiç bilmiyorum yani. Çok umudum da yok