Ysmmmnn Huriyekayhan hareket etmemedi sıkıntı başıma helemdi ama doktorunuza kesinliklr gidin bizide bilgilendirm
Huriyekayhan Ysmmmnn gittim geldim suni sancı ile bebeği alabiliriz istersen dedi düşünüyorum şuan bilmiyorim sancı da cıktı 2 cm açılma da var kararsızım biraz
Huriyekayhan Roosendaal sıkıntı yok çok şükür bebeğim iyi ama hareket yok 🤷♀️ doktor şuan istersen doğumu başlatalım dedi biraz düşünmek istediğimi söyleyip eve geldim
Huriyekayhan bebegimin-kokusu21 bir sıkıntı yok nst iyi sancı var bebeğin kalp atışı da iyi ama hareketsiz olmaei biraz korkutuyor doktor istersen doğumu başlatalım dedi suni sancı ile birqz düşünmek istediğimi söyledim eve geldim eğer tamsm dersem bugün yarın istediğim saatte gidip doğumunu başlatacaklae
Huriyekayhan Elif0712 gittim geldim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ama doktorum hareketleri az olduğu için suni sancı verip bebeği almayı önerdi bende düşünüyorum şuan 🤷♀️
Elif0712 Huriyekayhan allaha sukur bence dr ne derse onu yapin ozelemi devletemi gidiyorsunuz bilmiyorm ama hareket azligi sikinti dun bi arkadasimiz bebegini kaybetti 32 haftasinda kovitti hareketleri azalmisti cocugun pazartesiyi bekledi ama malesef kurtarilamadi bebek
Kvsraykt Huriyekayhan hareket var demektir azalması normal ama doktora gitmişsiniz sonuçta hareketi var iyi filan demedi mi sizi rahatlatmadı mı hiç
Huriyekayhan ozgei evet gittim geldim doktorum bebegi alalım mı dedi suni sancı ile bende biraz düşünmek idteifgimi eve gidip hareketlerini biraz takip etmek istediğimi söyledim o şekilde eve geldim yarın tekrar gideceğim olmazsa
ozgei Huriyekayhan yaaa ben olsam korkardım başlatırdım sanırım, sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻 Hareketi hiç mi hissetmediniz iki gün, yoksa az mı hissettiniz?
Roosendaal Huriyekayhan bence cok fazla beklemeyin. Acilmanizda varmis sanciniz da cikmis suni sanci ile destekleyip bebeginize kavusun derim
bebegimin-kokusu21 Huriyekayhan Rabbım hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde canım. Dua edeceğim senin için 😊💙