Nilgun75 Tugbabhc Aynen bende de oyle bir de basima mantar oldum,idrar yolu enfeksiyonumda var her saniye tuvalet,migde yanmasi ,uykusuzluk,allahim cabuk gec sin diye dua ediyorum iskence
Lylakzl Sevdamiray ilk doğumumda uzatmalara oynadık 41+4 ile suni sancı başlatıldı bu hamileliğimde de Dr günün bitince gel konuşuruz dedi ne dicek bende merak ediyorum bekleticek mi suni sanci mi başlayacak pazartesi gitcem inşallah
fundaydilek Nilgun75 canım epidural normal doğum belli bir açılma olunca uygulanmıyor mu yoksa hemen oluyormu
Nilgun75 fundaydilek 4 cm acilîca oluyor canim Ama ben 4 cm acilana kadar suni sanci vermelerine ragmen hic aci hissetmedim,sonra épidural verdiler,dogumda ikin diyorlardi yine agrim yoktu,kesinlikle tavsiye ediyorum
Anesanne arzubldk benimki 30 da dönmüştü 32. Haftada tekrar dönmüş☺️ Bu cuma kontrol var bakalım ne alemde. Bi aksilik olmazsa ben de normal
Reyhandmrl Nilgun75 35+3 olduk bugün ama gelişiminde sıkıntı var . Salı günü belli olacak :( doğum şekli bebeğim küçükmüş
minikanne_ Nilgun75 36+0′dayız, 40′a göre kaldı 28 bakalım.. 1′inde gideceğim doktora bir şeyler der artık doğum konusunda diye düşünüyorum bakalım..