Nilgun75 Anesanne insallah cnim ben ilkini de épidural ile yaptim hic bir sey hissetmemistim,insallah buda oyle olur
Anesanne Nilgun75 ben de ilkini epiduralle yaptım. Açıklığım 3 cm olana kadar çok sancı çektim çünkü sıfır açıkla suni sancıyla başladık geç açıldı. Ama epiduralden sonrası harikaydı. iki saatte doğum yaptım☺️
Nilgun75 Deletedmom93428 plasenta yaslanmasini duymustum o zaman erken doguma aliyorlar sanirsam degil mi
Nilgun75 ATC bende tirsiyorum épidural de normal de agri olmuyor ilkinde olmamisti,kac gundur dogum videosu izliyorum onlar bagirdikca ben eyvah diyorum
Tugbabhc Nilgun75 ilk gebeliğim 38 haftada olduğu için ayni hastanede doğum yapacağım gine agustos sonu Eylül başı dedi doktor ama çok kasilmalarim oluyor bebek afedersin rahimden tekme atiyor baski yapiyor inşallah o kadar uzun sürmez 2 3 hafta bekleyecek dermanim kalmadi 🤢🤢🤢🤢😂🥰
Nilgun75 Tugbabhc Aynen bende de oyle bir de basima mantar oldum,idrar yolu enfeksiyonumda var her saniye tuvalet,migde yanmasi ,uykusuzluk,allahim cabuk gec sin diye dua ediyorum iskence
Nilgun75 Anesanne bende suni sanci ile doguma alindim hic sancisiz 4 cm acilmisti hic aci hissetmedim cok sukur
nursheenn Nilgun75 Allah yardımcımız olsun ya gerçekten çok zor hayırlısıyla biter inşallah bu süreç bu günleride özleriz😍