Beyaz27 Nilgun75 bizde 35 hafta 4 günlüğüz 31 günümüz kaldı hayırlısıyla hepimiz sağ sağlam kucağımıza almayı nasip etsin Allahım 🤲🏻
nursheenn Dilekcnkn Aslında çok çabuk geçiyor ne ara geldik bu zamana ben anlmadım. Korku heyecan her şey birbirine karıştı😅
Dilekcnkn nursheenn Son 99′a kadar hızlı geçti benimde aslında genel olarak hamileliğim çabuk geçti ama şu günlere bakınca geçmiyor gibi ben şimdiden özledim oğlumu gelsin istiyorum 😂😂
nursheenn Dilekcnkn yaa sizinde mi erkek😀sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah bende içerde dursun biraz büyüsün istiyorum😂😂sanırım korkuyorum😀
Nilgun75 Yarendurmazz insallah Hayirlisiyla gelirler insallah Benim bebek biraz kilolu mecburen 17 sine kadar bekleyip suni sanci verecekler
Lylakzl Nilgun75 30 Ağustos son gün olarak belirlendi 30unda gel dedi dr ama inşallah o güne kadar sancım felan gelirde yine suni sanci almalik olmam🤦♀️
Didem_678 Nilgun75 Benim de 15 ,16,yada 20 sezeryan günü vercek bir kaç gün sonra az kaldı yanii😊Çok şükür doğuma
Nilgun75 hugeeyedgirl Evet canim bebek kilolu o yuzden en gec 17 sine kadar bekleyecegiz sonrasi suni sanci verecegiz dediler canim hayirlisiyla insallah
EGILMEZ_16 Normalde şafak 90 ama rahim ağzı kısalığı sebebiyle erken doğum şüphesi var dedi doktorum ve yatış verdi iki haftadır yatıyorum hastanede. 27. Haftadayım şu anda. Bir iki haftaya doğum olur diyor doktorum. Bakalım neler göreceğiz.
Asil_21 Nilgun75 anladım canım, inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişini🥰 Allah hepimizi bir avazda kurtarsın, kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻💐