HollyMolly Merhaba. Yarın 21 haftalık olcak bebeğim. 6 Ocak görünüyor doğum. Ama ben sezaryen istedigim icin Aralık ayının sonunda da olabilir:) oğlumuz olcak inşallah. İsmini de Mete Kuzey koyacağız.
Kilicbebek ikincibebekgeliyor benimde 1 ocak ama son haftaya kadar bekleyeceğini sanmıyorum 😂 yoksa ocak doğumlu olsun isterdim
Sennurss 19+4 2. Bebeğim kız 🥰 15 ocak gözüküyor 40 haftayı tamamlarsak 38 de gelirse ilk kızımla aynı ayda doğmuş olacaklar
Halimeege ikincibebekgeliyor ben ayrintiliya girdim geçen hafta erkek dediler ama bacak arası resmini istedim hiç pipiye benzetemedim 2 oğlum var buda oğlan herhal hayırlısı bir kız bir erkek bir kız derken erkek dediler bidahaki gittiğimde ne diyecekler acaba
ikincibebekgeliyor Halimeege daha dün gittim doktor diğer doktorlar ne dedi diyor kız dediler dedim ayrıntılıyı bekle dedi poposu aşağıda ben göremiyorum dedi🤣ama her gören oğlun olacak diyor ben de öyle hissediyorum ama nasip 😅benim de bir kızım var💖 her annenin kızı olmalı inşallah size de nasip olur 🥰🙏🏻
HollyMolly Ftsrkn ya bilmem ki siz daha iyi bilirsiniz. Ben Türkçe öğretmeniyim o yüzden öZtürkçe isimleri çok seviyorum😊 Oğuz Alp çok karizmatik geldi bana. Zaten Alp ismine bayılırım.
Pakizeninmelegi Anneler sizlere bisey sorucam 1 haftadır karın bölgem de elma gibi bisey şişiyor sonra iceri çekiliyor cok sert acaba bebek mi dışarıdan gözlemliyorum yani hatta biraz acıttı
marbling10 Havva_Mavis26 20+1 deyiz ocak ortası görünüyor ama sezaryen olacağım için daha erken olacaktır muhtemelen :) HAyırlısı olsun tabi, 10 ocak benim doğum günüm. Aynı gün olmasını isterdim :)
Halimeege ikincibebekgeliyor amin inşallah artık bundada olmazsa rabbim olmayana nasip etsin o kadar çok ama çok istiyorum ki bir kızım olmasını rabbim nasip ederse olur inşallah etmezse bundada vardır bir hayır rabbim sağlıklı sihatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin
marbling10 Ftsrkn evet hayırlısı olsun inşallah ama ben sezaryen olacağım erken olabilir belki size göre :) detaylı ultrason kontrolünüz ne zaman?
Ftsrkn marbling10 bi hafta sonra detaylı ultrason 2 eylülde .siz kendinizmi istediniz sezeryan doğumu.