AlyaEkmen_ Pakizeninmelegi 11 haftalıkken öğrendik😂hıc gizlemedi oğlum kendini detaylı Ultrasonda da erkek deyip onayladılar 😂🤗
Merveikratanem Ftsrkn Oğuz Alp uyumlu geliyor inşallah benim ikizlerim sağlıkla hayırla tabi erkek olursa durmuş Alp Ercan asaf olarak koymak istiyorum isimlerini
kcnr Hamideekoc yok allahtan o zaman çok düşünmüyordm şimdi aklım hep orda karnım büyüdükçe aklım başıma geliyo 😂
Halimeege ikincibebekgeliyor ayy benimkinde 21+ 2yiz 2 Ocak gözüküyor inşallah yeni yıldan önce doğmaz ya cinsiyetiniz ne acaba
ikincibebekgeliyor Halimeege yeni yılda doğurmak istiyorum ben de inşallah yeni bir yıla güzelliklerle gireriz💖kız gibi diyorlar net cinsiyet söyleyen doktor olmadı ayrıntılıyı bekliyorum🥳siz öğrendiniz mi
Halimeege ikincibebekgeliyor ben ayrintiliya girdim geçen hafta erkek dediler ama bacak arası resmini istedim hiç pipiye benzetemedim 2 oğlum var buda oğlan herhal hayırlısı bir kız bir erkek bir kız derken erkek dediler bidahaki gittiğimde ne diyecekler acaba
Annenaz Ftsrkn önemli olan sizin beğenmeniz 😂😂 benim koyacağım ismi de beğenmeyen oluyor ben seviyorum diyorum