mucizem61 benimde yarin kontrolüm 20 haftalık oluyoruz yarın tam olarak bende merak ediyorum kilosunu bende süt yoğurt yumurta hiçbirşey yiyemiyorum çok tıksiniyorum insallah normaldir kilosu
KezbanBekciBa Fatozs42 ay ne guzel fransadanda varmis bende 01 bolgesinden :) Benimde 18 haftalikken 250gr demisti doktor
KezbanBekciBa Damla6606 bende 01 bolgesinden her ay kontrole lyona gidiyorum :) Sevindim yakinlardanda olmamiz
KezbanBekciBa Damla6606 benim 20 haftalik oldu sukur benim riskli olunca lyondaki hastnede kontrol ediliyorum her ay :)
Damla6606 KezbanBekciBa inşallah sag saglim alırsın kucagına o haftalar benimde riskliydi kanamam falan olmuştu kolay deyil gercekten
KezbanBekciBa Damla6606 yok benim saglik sorunlar var o yuzden hatta kalp hastanesi ve fme hastanesi var bronda oraya gidiyorum biliyorsundur lyondansin ya
Damla6606 KezbanBekciBa aa evett biliyorum hakkında hayırlısı canım coktandır fransadamısın ben yeni geldim daha
KezbanBekciBa Damla6606 ben bura dogma buymeliyim, peki sen niye oradani hastanelerz gitmiyon bourgoin 38 bolgesinde degilmi? Uzak olmuyormu
Damla6606 KezbanBekciBa ben lyon merkezde deyilim ki canım bourgoin daha yakın düşüyo bize tignieude oturuyorum
KezbanBekciBa Damla6606 ha tamam anladim :) Allah kucaklarimiza almayi nasip etsin sag saglim insallah