Hempol Bfduam 26 sıydı yumurtlama günü takvime göre 25 inde ve 27 sinde birer kez öyle ağrı çektim afedersiniz ishal olunca bir ağrı giriyor ya onun gibiydi ama geldi geçti bugunde ayaktan üşümeyle uyandım anlamadım açıkçası
Hempol Bfduam çatlama herhal oluyordur ama dünü değerlendiremedik bugunüde bakalım benim umudum kalmadı sanki bu aydan 😞
Bfduam Hempol takvim genel veriyor, ovüde farklı olunca anlaşılıyor. Ikisi de benzediğinden kanda görene kadar bilinmiyor.
Hempol Bfduam bugün yaşadağımı anlatayım aynısını haziranda da yaşadım bugün düne göre çok fazla beyaz akıntım geldi sonra değerlendirmecektik ama sonradan karar değiştirdik değerlendirdik ve hazirandaki gibi ilişki esnasında o beyaz akıntıya denk geldik ve sevindik hayırlısı inşallah 🤗
Bfduam Hempol bende akıntı vs yok.1 yemek kaşığı kadar gelmiş midir? Kıvamlı mı, şu gibi mi? Haziran’da hamilelik mi oluşmuştu canım? Sanırım benzerdi belirti, öyleyse inş yine benziyordur sonu 🤲
Ummu_osman Hanımlar çatlama gördükten sonra sizinde göğüslerinizde hassasiyet oluşuyor mu 3 gündür göğüslerim ağrıyor ve bu her ay oluyor bazen adet olana kadar sürüyor bazende 1 hafta bugün de bacaklarım ağrıyor adet olmadan önce genelde ağrır. Sizde durumlar nasıl?
Hempol Ummu_osman benim adete yakın oluyor genelde ama bazılarında bilimsel yazılarda okuduklarıma göre gögüs hassasiyeti yumurtlama esnasında da oluyormuş
Hempol Ummu_osman ben sadece yumurtlama döneminde beyaz akıntı görüyorum başka da öyle bariz belirtim olmuyor
Ummu_osman Hempol öyle mi hımmmm. Kaç aydır özellikle takip ediyorum çatışmayı gördükten hemen sonra başlıyor. Ama bacaklarımın ağrısı erken başladı acaba sade ve bende mi oluyor bacak ağrısı.
Hempol Ummu_osman evet daha varmış ama belli olmaz kendini şimdiden gösteriyor olabilir hadi bakalım inşallah seninle olur bebişin 🤗
Ummu_osman Hempol inşeallah ama pek umudum yok. :( Rabbim hepimize en hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin. 🌸
Hempol Ummu_osman evet bende bugün bir ara umutsuzluğa kapıldım oluyor böyle şeyler ama iyi düşünmekte fayda var 🤗 duaların içinde çok aminnn 🤗