Hempol Ummu_osman evet bende bugün bir ara umutsuzluğa kapıldım oluyor böyle şeyler ama iyi düşünmekte fayda var 🤗 duaların içinde çok aminnn 🤗
Bfduam Hempol bende akıntı vs yok.1 yemek kaşığı kadar gelmiş midir? Kıvamlı mı, şu gibi mi? Haziran’da hamilelik mi oluşmuştu canım? Sanırım benzerdi belirti, öyleyse inş yine benziyordur sonu 🤲
Hempol Bfduam WC’de 2 kere elime ve peçeteye geldi yoğun şeffaftı ilişkide de eşimde kalan beyaz yoğundu aynısı Haziranda da olmuştu o tuttu ama işte kimyasal oldu
Bfduam bukusum inş hayırlı haberlere gebedir topiğimiz. Bende 8 i dedim ama bu ayın 31 çektiğini atlamışım, 7 şu bu durumda bat.
Bfduam Arkadaşlar son durum nedir? Cutemomy Enda Ummu_osman Nihal_04 Tucee9 Zynpasr65 Asil28 Annecim04 Mucizebebek3 mrvrm Cns22 Beyza2727 Sksksksks bukusum Zeyneptuba Sevimlianne_adayi Senamasal Maysasu Fatma_4224 Merve_ylmz Cns22 Pcosluyengec Salha4 Hifaefraimm Avakado1 Nnuruss
Hempol Bfduam inşallah sağlıklı gebeliklerimiz bizi bulsun 😊 o geçti bir daha da olmadı şimdi kasık ağrısı başladı
Bfduam Hempol bu ay 31 çekiyor, bat 1 gün önceye alındı, 7 şu benim. Bende hala gaz var ağrı pek yok.
Hempol Bfduam anladım bakalım neymiş bende 10 Eylülde anlıcam 😊 senin ilk gebeliğin mi olacak inşallah
Hempol Bfduam çok stresli bir şey önce uzaktan uzaktan bakıp bir şey yok ya diyip telefon ışığını açıp saatlerce bakmak bir çizgi görürmüyüm umudu bu sefer öyle olmaz inşallah hemen görürüz bekletmez bizi 🤗