Bfduam Arkadaşlar son durum nedir? Cutemomy Enda Ummu_osman Nihal_04 Tucee9 Zynpasr65 Asil28 Annecim04 Mucizebebek3 mrvrm Cns22 Beyza2727 Sksksksks bukusum Zeyneptuba Sevimlianne_adayi Senamasal Maysasu Fatma_4224 Merve_ylmz Cns22 Pcosluyengec Salha4 Hifaefraimm Avakado1 Nnuruss
Enda Bfduam sabah yaptm ama tam iki cizgide kirmizi degldi 1 tanesi soluktu https://resimyukle.io/r/YbLzq9GPCn
Enda Enda ikisnin de ayni koyulukta olmasi gerekyomus ve gun gun takip edilmeliymiss bununla ilgilii cok yazi okudum ama yine de dogru sekilde mi yapiyrumm bilmiyrum😀
Enda Bfduam ilk denemem ovlsyn takibi de yapyrum gun asiri da degerlendriyorum bakalm nasb olr insaAllah
Tucee9 Catlamasi dun olanlar icin soruyorum yumurta dollenmek icin bugun iliski olursa dollenme sansi hala olur mu arkadaslar?
Tucee9 Benim de yumurtlama 22 23 agustos idi. 19-21-22 degerlendirdik. Bugun hala sans var midir acaba
ozgeecan9 19-20 yumurtlama 21 Agustos akşam testinde catlama. Bat 7 Eylül, 18-20-21-22 değerlendirildi💕 İnsallah hepimiz pozitif görürüz Amiiinnnn🤲🏻