Bfduam Arkadaşlar inş bu yolda bekleyen, anneliğin bilincindeki herkes pozitif görür. Bizlerde beraber bekleyelim mi? Inş hatıra kalır topiğimiz pozitif öncesi çok amin 🤲 Bat tarihlerimizide yazalım. Benim 8 eylül.
Cutemomy Bfduam bende dün çatlama gördüm. 3 gün koyu oldu dün çatladı. Bugünde çok kasık sancısı var.
Asil28 Bfduam 19-20-21-22 yumurtlama 23 Ağustos çatlama oldu. Bi garip oldu bu ay. BAT 6 Eylül inşallah hamile kalırız hayırlısıyla. 1 kaybım var 4 ay oldu.
Serap_kartal5 Nnuruss anneler her zaman güçlü olur umudunuzu kaybetmeyin kaybettiğiniz an etrafınız da mutluluk olmaz herşey güzel olacak 🙏🙏
Bfduam Arkadaşlar son durum nedir? Cutemomy Enda Ummu_osman Nihal_04 Tucee9 Zynpasr65 Asil28 Annecim04 Mucizebebek3 mrvrm Cns22 Beyza2727 Sksksksks bukusum Zeyneptuba Sevimlianne_adayi Senamasal Maysasu Fatma_4224 Merve_ylmz Cns22 Pcosluyengec Salha4 Hifaefraimm Avakado1 Nnuruss
Enda Ovulasyon testinde iki cizgide tamamen kirmizi olmadi hep biri soluktu simdi kayboluyor gibi yumurtlamayi kacirmis olablirmiyim
Enda Bfduam sabah yaptm ama tam iki cizgide kirmizi degldi 1 tanesi soluktu https://resimyukle.io/r/YbLzq9GPCn
Ummu_osman Amin.🤲 T çizgisi bugün düne göre daha silik çıktı fakat hemen hemen aynıydı eğer çatlama olduysa benim de bat 8 eylül. Rabbim bizlere dünyada da ahirette göz aydınlığımız olacak saliha salih evlatlar nasip etsin. 🌸🌸🌸