derya_diyebiri SerpilEsra sağlıkla gelsin prenses,çok güzel olmus 😘 ben makrome düşünüyorum teşekkürler 😘
Arzuaksumom Zzozan yaparsınız tabi düşünüldüğünden daha kolay ve youtube de çok fazla öğretici video var
Arzuaksumom Lolipoppp ben Bursa da ahşap cnc lazer kesim işi yapan yerlerden alıyorum ipleri vs gibi şeyleride tuhafiye bulunduğunuz yerde mutlaka vardır nerede yaşıyorsunuz
Arzuaksumom Lolipoppp yapacağınız modele bağlı 1 top kadar yeterli oluyor youtube de kullanılan iplerin metresine kadar yazıyor Ankara da isimli kasnak yapan yerler vardı
seldaas derya_diyebiri handmadealicee diye bir sayfadan yaptırıyorum intagramdan inş memnun kalırım makrome. 100₺
Lolipoppp Arzuaksumom sagolun tesekur ederim. Sizde kendi modelinizi atabilir misiniz buraya fikir olsun
Arzuaksumom Lolipoppp canım ben daha yapmadım ama bir çok tanıdığa yaptım sadece malzeme alarak elimden geliyor bu tarz işler makrome zaten hobim ahşap boyama ve değişimle ilgileniyorum
Lolipoppp Arzuaksumom yaa benimde elimden gelir aslında ama son ayima giriyorum uğraşmak ister miyim onu düşünüyorum
Arzuaksumom Lolipoppp beğendin model varsa sana zorluk seviyesini söyleyebilirim elinden de geliyorsa insanın kendi emeği gibisi yok
Lolipoppp Arzuaksumom resim yüklemeyi bilmiyorum şu her sayfada olan klasik kasnak ve aşağı kısmı sarkit olup üzerinde yaprak olan modeli beğendim
Buseaydmr rabisimm beğendiniz mi herhangi bir sıkıntı oldu mu kargo vs diğer yerlere göre epey uygun fiyatı bende ordan yaptırabilirim
rabisimm Buseaydmr çok memnun kaldım. Bayağıda büyük çok hoşuma gitti gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz
evetbenavukatiyim Arzuaksumom Canım bende kendim yapmak istiyorum kasnak ve makrome ip almak istiyorum . Becerebilirmiyim ki 🙄
Arzuaksumom evetbenavukatiyim düşündüğünüzden daha kolay youtube de çok güzel videolar var iplerin kaç cm kesileceğine kadar ayrıntılı aslında evde kalın bir ipiniz varsa deneme yapın ben öyle yaparak şimdi duvar süsü aynası vs yapıyorum 🙂