rabisimm derya_diyebiri instagramda ss.bohostudio diye bi siteye yaptırdım çokta memnun kaldım üstelik kampanyadaydı 100 TL’ye yaptırdım bi bakın isterseniz
Merveee34 derya_diyebiri instagram elmaşekeri sayfasına sipariş verdim henüz gelmedi .fiyatları makul
Buseaydmr rabisimm beğendiniz mi herhangi bir sıkıntı oldu mu kargo vs diğer yerlere göre epey uygun fiyatı bende ordan yaptırabilirim
derya_diyebiri Cansu13 bende bu modeli çok beğeniyorum ,bu modelden yaptırmak istiyorum. Ne kadara yaptırdınız
Arzuaksumom Keşke hepinize ücretsiz yapabilsem aslında o kadar kolay ki 50 TL masrafınız oluyor o da toptan almadığınız için ben tüm süsleri vs kendim yapacağım ☺️ Hobim zaten
derya_diyebiri Arzuaksumom bende bugün ipleri aldım .kendim yapacağım . İsimli kasnağı nerden temin ettiniz acaba
evetbenavukatiyim Arzuaksumom Canım bende kendim yapmak istiyorum kasnak ve makrome ip almak istiyorum . Becerebilirmiyim ki 🙄
Arzuaksumom derya_diyebiri ben Bursa da yaptırdım instagram dan isimli kasnak diye aratınca bir çok sayfa var
derya_diyebiri Emsare evet bende gördüm ama kargo ücretiykw birleşince pahalı oluyor .neyse teşekkür ederim
Arzuaksumom Lolipoppp ben Bursa da ahşap cnc lazer kesim işi yapan yerlerden alıyorum ipleri vs gibi şeyleride tuhafiye bulunduğunuz yerde mutlaka vardır nerede yaşıyorsunuz