-Arya- aycanerbas E bebekten baby plus canyon aldım, daha kullanmadım ama şuanlık çok içimize sindi 🌸 Hafif bir araba, görünümü de çok şık. Sadece bagajda baya yer kaplıyor 😊
Birumuteses29 aycanerbas casual jazz aldım ben diğer traveller gibi iri durmuyor tam kabin boy kadar küçük olmasada diğerleri kadar büyük değil sürüşü çok rahat
Milkshakee -Arya- benimkide aynısı sadece marka farkı var Otto plus benimki ama görüntü aynı kalite olarak sizinki daha iyi olabilir ama ☺️
Gunesim1 Civilden kraft onyx aldım. Hem arabada yer kaplamıyor hem tek elle katlamalı. Kullanışlı baya ben sevdim. Çift yönlü bi travel sistem ama kabin tipler kadar oluyor katlanınca. Armor pusetle birlikte almıştım 😊
Hazeleyes_ Gunesim1 siz ne kadara aldınız bizde katlamalı düşünüyoruz artık bayb plus canyon baktmiştm e bebekten ama arabada çok yer kaplayacak. Yani biz sürekli şehir dışı gezeriz bavul bebek arabası taşımalı beşik derken bagajda yer kalmıyo katlamalı daha mantıklı geldi bizdede
Dolunay_ Gunesim1 şimdi inceledim çok mantıklı bi tercih gibi duruyor. Sonra baston araba almaya da gerek kalmaz. Çünkü sepet gibi olanlara çok hantal yazıyorlar. Az yer de kaplıyor. Güle güle kullanın 😊
Gunesim1 Hazeleyes_ puset dahil 3000 e aldık. Kraftın sitesine girip özelliklerine bakın bemce. Ölçüleri de küçük. Diğer katlananlara göre şöyle bir avantajı var. Mesela çift yönl0 kullanımda ters yönününe kullandığınızı düşünün. Tersten de katlanıyor. Bir de çok sağlam. Ben de gezmeyi çok seviyorum ailelerimiz de şehir dışında ve bagajımız çok geniş değil. O yüzden tercih ettim.
-Arya- Esmaaaa_ Yanlışın var canım. E bebekte 1600 lira en uygun orada. Şimdi baktım hepsi buradada 2300 TL 🌸 trendyolda da pahalı. En uygun şekli e bebekte bakacaksan oradan bak, diğer yerlerde çok pahalı
Hazeleyes_ Gunesim1 anne yanı sallanır beşik olandan dün kendi forumda paylastım gri olan park beşik almadım ben aslında parl beşikde daha iyi olur ama ben onu aldım
Samyeli008 aycanerbas E bebekten baby plus galaxy aldık dün. Biz çok beğendik çok içimize sindi. Canyonla galaxy arasında kalmıştık ama kumaş kalitesi ve hafifliği açısından galaxy olsun dedik. İnşallah kullanınca da memnun kalırız.
-Arya- Esmaaaa_ Herşeye her dakika zam geliyor maalesef 😒 ben aldığımda 1500 dü, 1 hafta geçmeden 1600 oldu 😂
ElifBurak61_ aycanerbas ben e bebekten https://www.e-bebek.com/kanz-c-go-otomatik-katlanan-bebek-arabasi-siyah-p-knz-cgo-01196/ bunu almayi dusunuyorum travel sistem düşündüm ama tek başıma bir yere giderken dolmuşa vs binerken çok zor olacağını düşünüyorum kullanan akraba ve arkadaşlarım memnun değiller çok hantal oldukları için ve çok yer kaplıyor bende buna karar verdim canim
Gunesim1 ElifBurak61_ bebeğin ilk zamanlar size bakabilmesi için çift yönlü olup olmadığına da bakın derim. İlk aylar güvenli bağlanma ve içimizin rahat etmesi için önemli bir detay.