demirmommm Clementinee Bende tam geldi mi acaba diyorum başka bir sorun çıkıyor. 21+2 oldum. Mide bulantılarım hala tam geçmedi her sabah Zofer içiyorum.Onun dışında kasık ağrısı bel ağrısı başladı 19. Haftadan sonra bir tık rahat ettim o kadar.
DerinMavii Clementinee ay gelince hiç hamile değilmişsin gibi hareket ediyorsun valla çok rahattım ben zaten göbek falan yoktu 6.ay cikti o zamana kadar at kosturuyodum resmen hshshs ama balayı bitince yine sersemlik:((
NurCeren00 Clementinee ne ara geldi ne ara gitti hiç anlamadım 😂. Halsizliğim bi ara azalır gibi olmuştu. Sanırım o zaman gelmiş 😂 şimdi uykusuz geceler başladı 🤦🏼♀️
Zemheriiiiiiii Clementinee valla bende recep ivediğin dediği gibi oldu bi geliiiii bi gidiiiii gala bazen yorgunluk halsizlik bulantı geliyor yani bende tam anlamıyla geçmedi😂38+2
Selin12- Clementinee ben şuan 15 haftalık hamileyim bende de durum aynı halsizlik mide bulantısı baş ağrısı
elfmoom Clementinee hoop yerimi alayım şurda 🤭 3 hafta var aramızda , ilişivereyim.. benim de mide bulantılarım aşırı 🤷🏼♀️ ama en baştan beri lekelenmem ve kasık ağrım da var doktorum normal dese de , bu tedirginlik geçmiyor.. okuyalım bakalım yorumları🤭
Clementinee elfmoom yaaa benmde 2 hafta da 2 kere adet kanaması gibi kanama yaşadım doktor baktı kanama alanı yok dedi yat dedi yatıyorum sürekli 😅 bebek büyüdükçe kılcal damar çatlaması oluyormuş o kanama yapabiliyormuş öyle dedi ama ben en sonki kanamadan sonra 1 haftayı geçti kontorlm gelmedi daha 13 günüm var aklım bebeğimde iyimi değilmi diye çok zor gerçekten
elfmoom Clementinee aa baya kanama yaşamışsın 😳 annem de 6 ay adet görmüş bana hamileliğinde oluyor demekki böyle.. ama insan korkuyor haklısın valla. biz de 1 aydır gitmiyoruz kontrol haftaya gün sayıyoruz🙏🏻 inşallah sağ sakim atlatır alırız kucağımıza 🥰
Zeysezer Clementinee su içiyorum gayet anlamadım hormonlardan sanırım normalde migrenim var ama bir aydır ağrıyor başım 😁
Clementinee Belacivciv yaaa İnşallah bilemiyorum şuan ümidim kalmadı gibi bazı annişlerin doğuma kadar sürmüşş😔
mehmel54 Clementinee kimisinde doğumdan sonra geçiyor kimisinde 12.haftadan sonra tamamen kişiye bağlı canım benimki 16haftada son bulmuştu
ecemsmom Clementinee 19-20 hafta arası bi tatile gittim herşey iyiydi dönünce tekrar baş ağrısı bilmemm neler başlamıştı bidaha da denk gelmez galiba 😂