Clementinee Kızlar 13+3 haftalık hamileyim hala ne enerjim yerine geldi neden bulantılarım tam anlamıyla geçti. Bu dönem ne zaman geliyor😅 Üstüne birde karnım kocaman oldu ama gazdan büyük ihtimalle rahatsız etmeye başladı
Babymoomy Clementinee 30haftalık gebeyim hala bulantım bas ağrım vücut ağrım uykusuzluk dirençsizlik geçmedi kişi ile alakalı benim her iki gebeliğimde zordu
NaimeYilmaz Clementinee 2.trimester dönemi biraz daha rahat geçiyor. Ben de zor bir hamilelik geçirmiştim ama hareketli oldukça daha iyi hissediyordum. Yattıkça da kötü hissediyordum. Gaz için de yine bolca hareket etmek lazım. 🙏
Kubra3525 Clementinee benimm hiç balayım olmadan doguma gittim 😁 büyüdükçe hep bi zorluk başka yerden çıktı
Clementinee Babymoomy o zaman şanslı gebelerden değiliz 😅 Allah sağlık versin evlatlarımıza kucağımıza hayırlısıyla alalım napalım katlancaz o zaman
Babymoomy Clementinee Aynen öyle Allah bizi de böyle sınıyor herşey evlatlarımız için gelip geçici ❤️
Clementinee NaimeYilmaz benm kanamam oldu doktor dinlen yat dedi ahh keşke hareket etsemm çok isterdim bende çok hareketli bi insanım normalde mimarm şantiyede günde 24 katı kaç kere inip cıkardım şimdi aylardır yatıyorum. Olsun napaym bebeğim rahat etsin sağlıkla gelsinde inşallah 😇🥰🤍
hamisanne_63 Clementinee 17. Haftaya girdik yeni yemi düzeliyorum ama yine her sabah tuvalete koşuyorum 🤷🏼♀️
Clementinee hamisanne_63 yaa kusmalarınız devammı ediyor 😔 benim tam zıttı akşam bulantılarım çoğalıyor sabah daha iyiym genelde
Kubra3525 Clementinee senin olur inşallah canım 😄 zor çünkü arkadaşımda hamileydi o gram şikayetsiz bulantısız kusmasız doguma girdi ben ameliyathaneye kadar mide yanması yaşadım
hamisanne_63 Clementinee evet maalesef hâlâ devam ediyor dün gece de bulandı zorla uykuya daldım hemen yoksa yedigim ne varsa çıkacaktı hepsi 🤷🏼♀️ Ama sabah ve geceleri saymazsak iyiyim 😄
Clementinee hamisanne_63 Allah yardımcımız olsun valla bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah 😇🤍
Clementinee Esraali yaa Maşallah az kalmış sizinn 🧿 Zaman bana durdu sanki anneme artık doğurmak istiyorum dedim yüzüme bakıyor öylece 😅
Clementinee Deletedmom23234 neyseki az kalmış canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah 😇🧿