Kimyon MuucizeminAnnesii ay maşallah herkes hemen kalkmış ben 7.gün evin içi de geziyordum 20 gün sonra kendi yemeğimi yapmaya başladım. 45 gün oldu göbeğim hala duruyor inmiyor sizlerin ne zaman indi?
MuucizeminAnnesii Kimyon Ben şuan 13 gün oldu gezmesine geziyorum ama annemde kaldığım için henüz yemek yapmaya başlamadım sızlıyo yaram göbeğimde hafif indi hayırlısı bakalım
busra5501 Sevgili anneler, bir buçuk saat yolum var sezeryan sonrası evime dönmekte zorluk çekermiyim. Özel arabayla döneceğiz ama endişelerim var. :(
MuucizeminAnnesii busra5501 neden o kadar uzak 😔 ilk çıkınca zorlanırsın biraz arabayı çok yavaş ve dikkatli kullanması lazım kim kullanacaksa
yarencaliskan busra5501 benım 15 dklık yoldu ama hatim ettim eve gidene kadar ağrım olmasın diye eşim çok Yavaş dikkatli sürdü ama yollar bozuk ne kadar dikkatli olsada sarsılıyor ama çok şükür çok ağrım olmamıştı sadece kendını tetikte tutarsın birşey olmaz Allah’ın izniyle
aslanreis Mom789 benimde 2. Sezaryenim olucak oyüzden bi sesli düsündüm ben siz girmeyin strese ne gerek var sonucta etkili bi krem ☺️☺️
busra5501 MuucizeminAnnesii yaşadığım yerde doktor ve hastane kısıtlı adanaya gideceğim o yüzden canım :( bende istemezdim böyle olsun bide canım çok tatlıdır inşallah Allahım yardım eder
MuucizeminAnnesii busra5501 öyle düşünme canım sadece tümsek ve çukur gibi yerlerden geçerken canın acıyo o yüzden dikkatli kullanması lazım arabayı 🌺🌺 karnını tutarsın öyle yerlerden geçerken
yarencaliskan MuucizeminAnnesii valla sezeryan oldum 1 gün sonra eve geldik benim yara izimden çok boyun baş ağrım çok oldu anestezi etkisinden,ameliyattan 5 gün sonra o Ağrı’da geçti ev işleri bebeğime bakmayı hep ben üstlendim. Sadece yemeğimi annemler yaptı sağolsunlar 50 gün oldu nerdeyse sezeryan yermde bir sorun yok çok şükür ağrı sızı kalmadı
MuucizeminAnnesii yarencaliskan evet benimde belden uyuşmalı olacaktı iğne vurdular ama uyuşmadı sonra genel anestezi yaptılar sancıları şimdi çekiyorum 😔
teachervera MuucizeminAnnesii Ben de öyle olmadı. Ablam da biber gibi yanıyor benim demişti oda olmadı