Ilayda11 bak anlatiyom usenmeden lambsya dikkat sakin bakma korkarsab😀😀 valla ben asla seseeyan olmam diyen kisiydim bak mecbur oldu suyum falan geldi oh bormal dogum diye bekkiyoz hastanede 5 saat oldu sancilar zirvede bebe gelmiyor sonra apartopar aneliyata alindim ama belden hemen epidural ve spinal karisimi enjekte edildi o an zaten yavastan uyusmaya basladim benim bacaklari kesilmis kurbanlik eti tasir gibi sedyeye kucaklayip yatirdilar tabi hisetmiyorum ama goruyorum😀😀sonra tepede bi isik var ameliyathanede doktor onu tuttu gobegime cevirdi ama ben o isik caminin yansimasindsn hersyi goruyorum tabi onumde bi kalkan var ama ne fayda tepeden izkiyom😀 baktim sari bi su gibi bisey surdu aha dedim kesecek simdi ama nasil korkuyorum hissetcem ben diye sonra kesmeye baslayinca ilk cizigi atti iki uc aciyor iyice ama hissetmiyorum bi dokunma hissediyorum bu beni panik etti gordukce sonra hemsirelere sohbete girdim kafam dsgilsin diye cok konisma dikat dagitiyon diye susturdular 😀😀 sonra tabi doktor eller icinde biseyler yapiyor cekistirmeli biseyler o an bana bastircaz simdi omzun aciycak dediler bende ben goruuyorum herseyi dedim hemen yuzumu orttuler delimisin sen izleme kusarsin diye 😀😀keske demeseydim yuzum kapandi omzum inceden bi acidi sonra bi baktim benim bebe viyakliyor sonra zaten yuzumu actilar ama lambanin ordaki cama bakmak aklima gelmedi bebisimi izledim onu giydirdiler muayene ettiler agliyor ben agliyorum sonra onu biz babaya goturuyoruz dediler 10 dk sonraya kalmadan kapattik dediler yatak geldi oraya tasidilar beni bende odaya ciktim hop emzirme savasi basladi 😀😂😂😂