eminenura Kızlar selam, doğum yapacağınız hastanede covid testi zorunlu mu? Özelde yapacağım ben bana ve refakatçiye zorunlu, eş doğuma girmek isterse ona da zorunlu. Kimi hastane sadece anneye zorunlu tutuyormuş diye duydum ama sizin hastaneleriniz nasıl?
Srcpa eminenura dün ablam sezaryene alındı herhangi bi test istenmedi ne ondan ne eşinden o virüsün ilk zamanlarında vardı şu an o zorunluluk yok bildiğim kadarıyla
eminenura gokcekocyigit07 neye göre belirleniyor acaba annem korkuyor covid testi vermekten de yanımda da o kalacaktı😂
eminenura asyahumam sadece sana mı refakatçine falan da zorunlu tuttular mı kuzum? Ayrıca kan niye kii
eminenura Srcpa özel hastane miydi kuzum, ben yeni sordum hastaneme zorunlu şu an eşe ve refakatçiye dediler
Kbr11 13 gün önce sezeryan doğum yaptım odada annem eşim birlikte kaldık özelde doğum yaptım ne benden nede eşim ve annemden test istenmedi sadece benden hes kodu istendi doğuma girmeden o kadar
eminenura Srcpa istanbulda özel bir hastanede doğum yapacağım ama çevredeki hastaneler de hep istiyor burada kimi sadece anneden istiyor kimi refakatçiden de istiyor ama kimseden istenmediğini sizden duydum bir tekk
Srcpa eminenura yani6 7 ay önce zorunlu diye biliyordum ama bence şuan artık o zorunluluk yok isterlerse mecbur yapılır tabi